| Socke a întrebat:

Care e parerea ta despre tine? iti place personalitatea/corpul/fata ta?
Ce ai vrea sa schimbi?

Răspuns Câştigător
| ShaOfHatred a răspuns:

Tu esti frumoasa.

16 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Am o parere buna uneori, alteori o parere mai proasta, depinde si de starile mele din acele zile.
Personalitatea mea imi place, e una puternica,, care nu renunta, unica si devotata!
Cat despre fizic, sunt lucruri care imi plac, dar si lucruri care nu-mi plac,, imi place totusi ca nu am defecte fizice, semne din nastere, nu am cosuri si alte chestii pe fata.
Imi place ca am constitutia destul de puternica, sunt destul de inalt, am kg normale, nu sunt nici slab sa ma bata vantul pe strada, dar nici sa intru pe 2 porti.
Sunt ok, eu sunt multumit de mine, se putea si mai rau, asa ca n-are rost sa ma plang.

| Freya1 a răspuns:

Sunt foarte incapatanat si ambitioasa ceia ce poate sa fie un plus sau minus uneori dar faptul ca am "o gura mare" ma stica sigur laughing
Personalitatea da intr-un fel deoarece sunt o fire puternica si luptatoare, corpul am destule defecte care ma complexeaza, si la fata la fel.
Eh as vrea sa pot sa fiu mai calma si sa ma stresez mai putin, sa pot sa fiu mai descurcareata, iar la fizic sunt mai multe chesti pe care le-as schimba.

| OoBunnyoO a răspuns:

Imi place personalitatea, imi place si corpul, iar la fata, mi-as dori sa am barbia mai lunga. Uneori ma gandesc ca daca as avea fata mai lunga nu mai mi-ar spune oamenii ca am 15 ani in loc de 25. laughing

| ShaOfHatred a răspuns:

"We are who people think we are"

Nu prea am o parere buna, personalitatea imi place la maxim.Adica sunt posesiva, batjocoritoare si orgolioasa cu ce imi permit sa fiu orgolioasa.
Legat de corp..hmmm...de-aia merg la sala, sa ma definesc ca lumea, si sa ajung sa imi placa 100% ce vad cand ma uit in oglinda. Am o fata de copilaaaaas. Pe fata mea nu cresc cosuri, deci binecuvantare mai mare la corpul meu nu este.

Vreau sa schimb tot ce se poate schimba, dar prin muca mea sa fie realizata aceasta schimbare.

| Socke explică (pentru ShaOfHatred):

Esti o persoana frumoasa

| ShaOfHatred a răspuns (pentru Socke):

Tu esti frumoasa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E buna.Da, toate))Nimic.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Narcisisto

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pe aproape.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Care e parerea ta despre tine?" Avand in vedere ca mai toti ma fac narcisist, cred ca iti raspund la intrebare indirect.
Personalitatea mea? Da
Corpul meu? Da
Moaca mea? Meh. Se putea mai bine
Ce as schimba? Bratele cu totul laughing

| OoBunnyoO a răspuns (pentru anonim_4396):

"Moaca mea? Meh. Se putea mai bine
Ce as schimba? Bratele cu totul "

Lasa modestia. Din ce am vazut eu, nu este nevoie sa schimbi nimic. tongue

| anonim_4396 a răspuns (pentru OoBunnyoO):

Parerea ta. Eu tot as schimba mainile laughing

| Victor453 a răspuns:

Nimic nu-mi place, si vreau sa schimb totul

| xzzzxzxxzxz a răspuns:

Părerea mea despre mine e că sunt o persoană prea bună cu cei din jur iar din cauza asta am avut mereu de pierdut.
Dar am și calități: Sunt frumos, înalt, slăbuț, nu beau, nu fumez, fac sport, iar cel mai mare defect al meu este că îmi place să bat femeile, să le dea sângele pe buze, apoi să mă prefac că îmi pare rău și să îi ling sângele care i-a curs în semn de regret.
Sunt un tip inteligent dar și bolnav în același timp...

| Socke explică (pentru xzzzxzxxzxz):

Pe dracu inteligent esti tampit rau de tot. Jet la spitalul de nebuni

| xzzzxzxxzxz a răspuns (pentru Socke):

Era o glumă happy

| Socke explică (pentru xzzzxzxxzxz):

Sper. happy

Întrebări similare