anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care e viciul tau?

17 răspunsuri:
| Notme a răspuns:

Cred ca apa.cand ma trezesc beau apa, la fiecare masa iar apa, intre mese la fel si seara inainte cu culcare iar beau o gurita ca daca nu, nu pot sa dorm laughing Dar al tau?

| Sara2 a răspuns:

Cred ca calculatorul am devenit dependenta de el straight face in schimb nu beau cafea nu fumez nu nimic

| anad a răspuns:

Cafeaua, beau cateva cafele pana pe la amiaza!

Elianna
| Elianna a răspuns:

Imi plac prea mult pisicile, si-mi ocupa mult timp si bani ingrijirea lor. Da, sunt pisico-olica!

| anusha a răspuns:

Dulciurile

| Cσσкiє a răspuns:

Păăăăi, dulciurile, mai ales ciocolata Milka cu caramel. Şi calculatorul ( se pune? ). Şi eu ador pisicile, culmea e că n`am niciuna. Ahh da, mă droghez cu lacrimi de multe ori, am 12 ani şi sunt o fire foarte sensibilă şi emotivă, sau cum zice un prieten " Plângacioaso! "hee hee

April
| April a răspuns:

Viciul meu sunt jocurile; fie ca sunt in aer liber si fac baschet fiindca mi-am improvizat in curte un stalp cu cos, fia ca arunc cercuri la tinta, fie ca joc sah sau sudoku, remy sau septica, fie ca merg pe jos o ora, si asta este distractiv pentru mine, trebuie neaparat sa ma joc cumva in fiecare zi.Si gasesc totdeauna ceva, indiferent cat de incarcata mi-e ziua.

| adina_4262 a răspuns:

Fumez.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu daca e viciu, nu-l percep asa! Viciu e, poate, din perspectiva altora!
http://zbenguici.com/wordpress/?p=59

| Alisa a răspuns:

Sa cumpar cat mai multe haine, nu conteaza daca nu le port laughing si lucrul asta imi afecteaza cam mult bugetul, dar nu pot sa ma las. laughing

lolita
| lolita a răspuns:

Dragostea ca sa nu zic sexul laughing

| bblock69 a răspuns:

Calculatorul...
Sunt dependent... happy

| Razvan a răspuns:

E mai mult o manie de-a mea.Imi place sa imi aranjez toate posesiunile mele in ordinea culorilor. A, si imi rod unghiile cand am nerviI don't want to see

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fumez.

| eu_9968 a răspuns:

Din punctul meu de vedere...se poate numi viciu orice lucru care, prin cantitatea lui iti provoaca placere, de la colectii pana la sex.al meu e...viatahee hee

| fatutzaanutza a răspuns:

Pepsiul big grin

| Ea12345 a răspuns:

Fotbalul. E punctul meu sensibil.tongue

Întrebări similare