Cred ca apa.cand ma trezesc beau apa, la fiecare masa iar apa, intre mese la fel si seara inainte cu culcare iar beau o gurita ca daca nu, nu pot sa dorm
Dar al tau?
Cred ca calculatorul am devenit dependenta de el
in schimb nu beau cafea nu fumez nu nimic
Imi plac prea mult pisicile, si-mi ocupa mult timp si bani ingrijirea lor. Da, sunt pisico-olica!
Păăăăi, dulciurile, mai ales ciocolata Milka cu caramel. Şi calculatorul ( se pune? ). Şi eu ador pisicile, culmea e că n`am niciuna. Ahh da, mă droghez cu lacrimi de multe ori, am 12 ani şi sunt o fire foarte sensibilă şi emotivă, sau cum zice un prieten " Plângacioaso! "
Viciul meu sunt jocurile; fie ca sunt in aer liber si fac baschet fiindca mi-am improvizat in curte un stalp cu cos, fia ca arunc cercuri la tinta, fie ca joc sah sau sudoku, remy sau septica, fie ca merg pe jos o ora, si asta este distractiv pentru mine, trebuie neaparat sa ma joc cumva in fiecare zi.Si gasesc totdeauna ceva, indiferent cat de incarcata mi-e ziua.
Nu stiu daca e viciu, nu-l percep asa! Viciu e, poate, din perspectiva altora!
http://zbenguici.com/wordpress/?p=59
Sa cumpar cat mai multe haine, nu conteaza daca nu le port
si lucrul asta imi afecteaza cam mult bugetul, dar nu pot sa ma las. ![]()
E mai mult o manie de-a mea.Imi place sa imi aranjez toate posesiunile mele in ordinea culorilor. A, si imi rod unghiile cand am nervi
Din punctul meu de vedere...se poate numi viciu orice lucru care, prin cantitatea lui iti provoaca placere, de la colectii pana la sex.al meu e...viata
Ianuss întreabă:
GamingSoloInRetea întreabă: