Incep eu :
O dorinta realizabila ar fi sa invat mai mult si sa trag tare in clasa a8a pentru a ajunge la liceul pe care mi-l doresc.
Una nerealizabila ar fi ca pentru o zi sa mai fiu copil, sa nu duc griji si sa ma pot bucura jucandu-ma la nesfarsit fara sa-mi pese de alte lucruri.
Buna. ia sa vedem...
1.sa invat din ce in ce mai bine si sa ajung ce mi-am dorit in viata(veterinar). o pun la capitolul realizabila pentru. ca o sa fac tot posibilul pentru a se realiza.
2.sa fiu un animal. o pisicuta.rafinata, neagra, frumosa, pufoasa, cu ochii verzi...si rea cateodata
. sa pot sa ma catar repede in copaci si lumea sa ma admire pentru. frumusetea mea de felina
Bye
Elly
1. Nerealizabila: Sa posed toata cunoasterea lumii.
2. Realizabila: Sa posed cat mai mult din cunoasterea lumii ![]()
Numai bine, S h i n
Una ar fi.sa am un copil.acum nu stiu la ce categorie sa o pun
dar pe langa a doua .sa am atatia bani incat sa ma plictiseasca, ...prima pare realizabila
Realizabila - sa fac cariera dar in acelasi timp sa am o familie
nerealizabila - sa ghicesc gandurile celorlalti
Realizabial-printesa mea pe nume Aura
Nerealizabila in momentul de fata-nu suntem familia completa(noi aici sotu peste mari...)
Am mai multe ![]()
realizabile: Sa fiu un om de succes din toate p d v. sa ma bucur de viata la maxim.
-sa sar cu parasuta.si sa vizitez egiptul
nerealizabile: -Sa aflu secretele lumii
-sa stiu "ce gandesc femeile"
-sa fiu nemuritor...sau sa mai traiesc odata copilaria...asa cum imi place mie!
o zi placuta in continuare!
1) Sa ajung la un liceu bun, de aceea va trebui sa invat in clasa a 8-a pentru a putea reusi!
2)Chiar nu stiu ce sa pun pentru ca in lumea asta daca o iei asa toate se pot reusi, chiar daca dureaza ceva timp, pana se indeplineste.
1.realizabila:sa plec din Romania cand mai repede
2.nerealizabila:sa fiu cetatean finlandez sau englez cat mai repede ![]()
p. s. imi plac oameni care viseaza
Realizabil cred ca ar putea fi sa am o familie fericita, un camin linistit si ce sa le ofer copiilor mei
nerealizabil ar fi sa imi aduc un amic la viata, sau macar sa fac din accident un vis urat si el sa se intoarca la noi
uneori am impresia ca il vad pe strada, sau ca unele persoane seamana cu el
1. realizabila: sa reusesc in proiectul pe care il am!
1. nerealizabila: sa am 30 de ani...
Sa ma pensionez-realizabil cu cateva procente penalitatzi.
sa traiesc restul vietzii in alta tara civilizata- unde nu intalnesc la tot pasul BALIGA de vaci si cai, caini vagabonzi, barbati care isi iau INSTRUMENTUL in gura decateori duc o conversatzie - nerealizabil cu cata pensie voi primi in RO
Pai stai sa ma gandesc... ![]()
1.realizabila: Sa intav cat mai mult pentru a avea un viitor bun
2.nerealizabila: Sa dau timpul in trecut si sa indrept toate greselile mele
KeepCalm întreabă: