| Misteriosul333 a întrebat:

Care este cel mai mare vis al vostru acum?

13 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Să văd serialul Tânăr si Neliniștit cap coadă.

| LisaJulie a răspuns:

Sa termin un serial de peste 100 de episoade

| gemeni6226 a răspuns:

Cel mai mare vis este sa fiu lasata sa dorm cat vreau eu.

| 9PM a răspuns (pentru gemeni6226):

Cine te oprește? happy

| gemeni6226 a răspuns (pentru 9PM):

Din 2 ianuarie vecinul da incontinuu cu burghiul de dimineata.Dar azi a oprit.Asa ca visul meu azi s-a implinit.

| gemeni6226 a răspuns (pentru gemeni6226):

Nu e sigur ca burghiu poate e bormasina -da sunetul a fost. parca ar fi linga tine in odaie.Anul trecut si 3 vecini si-au reinnoit apartamentul chiar si in 23 decembrie si 30 decembrie au mai lucrat cu bormasina si asta incepand din luna mai.Deci nu vorbim de ceva trecator. Sper caci cu ziua de azi s-a incheiat(daca azi deja a fost liniste.)

Mă bucur, ai scăpat de un chin cumplit, îmi imaginez prin ce drame ai trecut cu mitica laughing
Am avut și eu chinul asta cu noul vecin, dar a durat 1 luna de zile, și cu vecina de langa mine ce tine TV aprins până la 4-5 dimineață și cu decibeli multi. Cred că din cauza ei m-am confruntat cu insomnie cronica, de care am scăpat ca prin minune după 6 ani jumate de agonie.
Și singur sa dormi e nasol pe perioada îndelungatehee hee Incepe sa sune tot ca mitica care produce zgomot.

In legatura sa dorm singur nu e ok ce ai scris scvuze cu asta nu sunt de acord-am dormit singura pana m-am maritat si apoi dupa ce baiatul meu a implinit 2 ani am dormit singura, pe urma baiatul dormea cu sotul-eu nu ca sforaia si imi era imposibil sa adorm linga sforaiala.Iar acum ca sunt vaduva de 15 ani nu as mai putea concepe sa sforaie cineva langa mine-iar barbat fara sa sforaie nu cred ca exista.Sau cel putin sa fie super silentios ca eu doar in liniste totala pot adormi.E o obisnuita de foarte multi ani si nu cred ca se va mai schimba vreodata.

Eu nu sforăi laughing da am dormit cu una ce toată noaptea mi-a sforăit și am rămas cu mici traume.
Eu ți-am văzut poza, ești o doamnă faina și educata, arăți destul de bine la vârsta ta, ești îngrijită.
Ar fi păcat să dormi mereu singura, doar așa ca idee nu fac aluzii.
Oamenii faini rămân singuri și ăștia nașpa și nesimțiți se găsesc în orice colț a lumii.

Multumesc pentru apreciere-da ai dreptate cateodata si genul feminin mai sforaiedaca are nasul infundat-faptul ca dorm mereu singura nu inseamna ca sunt de totul singura numai nu este cineva de care sa merite sa-mi leg viata dar chiar daca nu dorm cu cineva nu inseamna ca in toti acesti ani nu am avut pe nimeni.Iti doresc An nou fericit si sa fii iubit.

Câteodată des sincer, mai ales daca are multe kg doamne feri laughing
Și tu de asemenea, și multă sănătate!

| 9PM a răspuns:

Sa nu mai fie lumea așa de rea și parșivă

| Whitte a răspuns:

Sa vina caldurile de vara. happy Chiar canicula, nu ma supar.

Întrebări similare