Se facea ca eram la intrarea unei pesteri(eu, cateva rude, niste prieteni vechi si cateva grupuri de turisti)si nu aveam ghid.Deodata apare din pestera un tanar(20 si ceva de ani), extrem placut la vedere si care parea parea extrem de "de treaba", care s-a oferit sa ne fie ghid.Am mers noi o perioada si se sting deodata luminile. Aprindem noi ceva si constatam ca acel tip era Lucifer in persoana si ca nu era singur.Am luat-o la sanatoasa, mureau oamenii cu zecile si prin minune lasam totul in urma si ne oprim sa ne tragem sufletul(mai ramaseseram eu, cunoscutii mei si cativa turisti). Toata actiunea parea a fi o reluare(din ceea ce urma eu sa spun):
-Bai fratilor, facem exact aceleasi greseli! Am inceput din nou sa fugim, iesisem din pestera, ne oprim din nou sa ne tragem sufletul.Ne trezim deodata intr-un tramvai in deplasare. Disperati, incercam sa scapam, dar nu exista iesire.Neavand ce face, ne asezam noi pe scaune si asteptam...cand constat ca Lucifer statea chiar langa mine.In timp ce mergeam, tramvaiul trecea pe langa o biserica si eu incepusem sa-mi fac cruce ca disperata(nu ma mai opream)si incercam sa spun in gand Tatal nostru. Iar el, razand:
-Si ce crezi ca poti rezolva cu asta?!? Nebagandu-l in seama, continui pana la un moment dat cand ma opresc din inchinat intr-un mod nefiresc:
-Bai frate, n-are nici-un efect, sa-mi bag...Si m-am trezit confuza.Ca de obicei:inainte sa aflu deznodamantul.
Eram intr'o statie de metrou, era intuneric si erau niste guri uriase in perete, care se miscau, dar nu scoteau nici un sunet...
toolongmi'esilasapovestesc.
Da ma lasa rece comentariul tau "anonim", scrie si tu la fel de frumos in paint si apoi mai vb
si daca esti barbat nu mai da raspunsuri anonime si sa-ti vedem si tie scrisul din poza. multumesc celorlalte raspunsuri, cat despre cosmarul meu, imi pare rau, dar mi-a stricat chefu de scris acest...anonim
Pentru tine katya : prima data cand am dormit in sufragerie si am facut greseala sa dorm si a doua oara tot acolo in urmatoarea seara(doar ca sa vad daca aceasta e cauza cosmarului) s-a intamplat sa am in ambele seri acelasi cosmar, acesta fiind: noaptea, pe camp, mergeam usor, deodata am auzit pasi in spatele meu, de teama nu m-am uitat sa vad ce este, la foarte scurt timp am simtit in spate niste gheare infipte foarte adanc, care dureau cumplit. in acel moment m-am uitat si am vazut un diavol (asa cum mi-l inchipui eu) care ma strangea tot mai tare. in urmatoarea clipa m-am trezit si eram (la marginea canapelei) cu spatele spre camera (tzin sa zpecific ca eu niciodata nu dorm decat cu spatele la perete) si eram incordat foarte tare si ma durea spatele si coastele foarte rau, ca si cum ghearele erau ink acolo. cel putin 10 min mi-a luat sa imi las spatele relaxat si sa ma pot intoarce cu fata spre camera. seara urmatoare acelasi cosmar numai ca de aceasta data eram cat de cat mai pregatit si nu am fost afectat ca primul. nu stiu ce a vrut sa insemne acest cosmar, dar eu unul nu cred ca a fost un "simplu cosmar"
Si tu tot pe "scumpul" meu Lucifer l-ai visat... ce coincidenta
Adevarul e ca ambele vise sunt cel putin ciudate, dar in cazul meu nu reprezinta decat faptul ca sunt mai mereu incordata si ca fac tot posibilul sa nu gresesc sau sa nu repet o greseala ceea ce reiese in special din replica"bai fratilor, facem exact aceleasi greseli!". Vreau sa spun ca si eu am stat putin(5-10 minute)si am meditat asupra visului meu si abia dupa aceea m-am culcat la loc.In cazul tau, probabil schimbarea locului de dormit si marginea canapelei care te incomoda ti-au facut gandurile sa o ia razna, asta putand fi motivul pentru care ai visat asta.Cat despre reluare, se mai intampla sa visam de 2-3 ori sau chiar mai mult acelasi lucru(probabil si eu am visat de 2 ori acest cosmar, deoarece acel "facem aceleasi greseli" era foarte convingator si parca in vis imi aminteam ce urma sa se intample...), e o simpla coincidenta, stai linistit
.