Diferenta dintre ei o dau doar faptele.
Orice s-ar zice, sunt unii ce par seriosi dupa vorbele ce le spun dar daca aceste vorbe, prezentari, nu sunt concretizate, cele spuse nu au nici un pic de valoare.
Da, mai sunt oameni seriosi, preocupati de profesia lor, de tot ce-i inconjoara, care sunt ancorati in cotidian si vor sa schimbe ceva. Chiar daca rezultatele nu sunt intodeauna cele asteptate, important este ca au facut ceva, ce a stat in nivelul lor de putinta si intelegere.
Din pacate nu sunt popularizati astfel de oameni ci, doar lichelele care fac cine stie ce perversiune, grozavie ori ceva ce antreneaza cresterea numarului de "gura casca" si dupa acestia ne catalogheaza si occidentul.
Se uita ca avem olimpici, se uita ca avem inventatori, care sunt premiati cu aur, se uita ca avem cercetatori, medici cu reputatie mondiala, totul se da uitarii, uitandu-se multi la ce a mai facut Monica Columbeanu, cine si-a dat poalele peste cap, la nu stiu ce intrunire etc. Oare acesta sa fie nivelul intelectual la care au ajuns majoritatea romanilor, acesta sa fie lucrul ce-i preocupa? Eu cred ca nu, dar acestea sunt mijloacele mass media care ne intoxica cu tot soiul de prostii.
Daca te-ai referit doar la mimica Dan, atunci multi au uitat sa rada pentru ca, nu prea au de ce. Ce-i ce au chef sa rada, fac de fapt un rasu-plansu, uitand ca langa ei multi nu au ce sa manance, cu ce s-si cumpere medicamente, ori cu ce sa se incalzeasca, atunci cand vine iarna.
O tara de vis, frumoasa si mare,
A ajuns de plans in propriile hotare.
Nu mai sunt haiduci care sa imparta,
Averea ramasa pe aceasta vatra.
Noii "Haiducii" se-nbuiba si-si arata coltii,
La romanul frate uitat in negura noptii.
Aceste asa zise versuri le-am creat adhoc pentru a " colora" acest raspuns care doreste sa fie pozitiv si eu cred ca, mai sunt multi romani serioasi, buni, cu frica lui Dumnezeu, iar cei care sunt "eroii" negativi, sunt totusi destul de putin si obligatia noastra morala este aceea de, a-i demasca si de a-i face sa se "intoarca la turma".
Un roman serios fura de la stat. Un roman neserios lucra legal. Ar trebui sa fie invers, dar cum furatu' e sport national, trebuie sa-l practicam toti, nu?
Cel serios, moare sarac.As zice si fericit, dar![]()
Cel neserios moare mai devreme fata de ala serios din cauza exceselor duse(ca atunci cand ai bani, le faci)dar are convingerea ca daca macar nu a putut cumpara fericirea a smuls macar un zambet care sa ii trezeasca amintirea