Pentru mine fiecare secunda e importanta ca doar o data voi exista vreodata in universul asta
Pentru mine prioritatea numărul 1 este iubirea. În urmă cel mai bine e să lași oamenii de care nu ai nevoie.
Si aia sa fie pentru propria persoana, altfel niciodata nu iesi bine.
Dacă simți asta doar pentru propria persoană ți-ai irosit viața. Sentimentele pozitive nu sunt la fel dacă nu sunt împărțite cu nimeni. Poți ieși bine, fii sigur.
Eu nu sunt sigur ca tine si nici nu mai am timp sa-mi demonstrez contrariul. Poate altii au mai mult noroc.
La 5 ani vrei la scoala, la scoala vrei vacanta. La 13 ani vrei sa ai 18, la 35 vrei sa ai 17. Intr-o zi zbarnai sa te mariti si dupa aia te intrebi cine dracu te-a pus. La ce te referi de fapt? Eu pot continua o saptamana.
Ma refer la un lucru, un vis, o persoana sau orice vrei sa fie.Ma refer acum pentru ca maine poate nu mai e, iar ieri s-a dus deja.Ce e acum o prioritate penteu tine si ce te face sa zambesti?
Personal nu cred ca prezint interes pentru tine, eu imi fac bilantul. In primul raspuns trebuie sa citesti-Depinde de sex, varsta, situatie etc.
Realizarea, pe toate planurile (dragoste, cariera, familie, etc)
Important ar trebui sa fie ceea ce îți dorești tu, personal sa faci, iar ce ar fi ideal sa lași in urma sunt toate obstacolele care te împiedica sa îți îndeplinești visele.
Este important sa fii generos. Ar trebui sa lasam in urma egoismul.
Prioritatea numărul unu în viață ar trebui să fie descoperirea adevărului. Păcat doar că în zilele noastre prioritățile de bază sunt dictate de turmă, sau mai bine zis, de ciobănaș. Când sexul, banii, puterea socială și fizică sunt de bază, ce poți lăsa cu ușurință din ele?
Prioritatea mea e să-mi șterg niște lucruri din memorie. Nimic din ce a fost cândva foarte importanat pentru tine nu e ușor de lăsat în urmă.
Stiu exact ce gândeşti, dar ideea e modul in care tu percepi ceva. Spun sa nu iti uiti trecutul, dar nu iti spun sa traiesti in trecut. E o diferenta. Adica daca vei încerca sa faci ceva nou in fiecare zi si sa te distrezi si sa fii fericita, atunci trecutul nu te va mai deraja, dar nici nu vei vrea sa il mai schimbi.