| Bufferia a întrebat:

Care este prioritatea numarul unu in viata? Ce ar trebui sa fie mai important si ce este usor de lasat in urma?

Răspuns Câştigător
| Drimmero a răspuns:

Fericirea mea.

17 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Pentru mine fiecare secunda e importanta ca doar o data voi exista vreodata in universul asta

| T0T a răspuns:

Pentru mine prioritatea numărul 1 este iubirea. În urmă cel mai bine e să lași oamenii de care nu ai nevoie.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns (pentru T0T):

Si aia sa fie pentru propria persoana, altfel niciodata nu iesi bine.

| T0T a răspuns (pentru Popescu_Eugen_1964):

Dacă simți asta doar pentru propria persoană ți-ai irosit viața. Sentimentele pozitive nu sunt la fel dacă nu sunt împărțite cu nimeni. Poți ieși bine, fii sigur.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns (pentru T0T):

Eu nu sunt sigur ca tine si nici nu mai am timp sa-mi demonstrez contrariul. Poate altii au mai mult noroc.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

La 5 ani vrei la scoala, la scoala vrei vacanta. La 13 ani vrei sa ai 18, la 35 vrei sa ai 17. Intr-o zi zbarnai sa te mariti si dupa aia te intrebi cine dracu te-a pus. La ce te referi de fapt? Eu pot continua o saptamana.

| Bufferia explică (pentru Popescu_Eugen_1964):

Ma refer la un lucru, un vis, o persoana sau orice vrei sa fie.Ma refer acum pentru ca maine poate nu mai e, iar ieri s-a dus deja.Ce e acum o prioritate penteu tine si ce te face sa zambesti?

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns (pentru Bufferia):

Personal nu cred ca prezint interes pentru tine, eu imi fac bilantul. In primul raspuns trebuie sa citesti-Depinde de sex, varsta, situatie etc.

| justanotheruser99 a răspuns:

Realizarea, pe toate planurile (dragoste, cariera, familie, etc)
Important ar trebui sa fie ceea ce îți dorești tu, personal sa faci, iar ce ar fi ideal sa lași in urma sunt toate obstacolele care te împiedica sa îți îndeplinești visele. happy

Răspuns utilizator avertizat
| Ganea_Marian-Dumitru_1972 a răspuns:

Este important sa fii generos. Ar trebui sa lasam in urma egoismul.

| UzOm a răspuns:

Prioritatea numărul unu în viață ar trebui să fie descoperirea adevărului. Păcat doar că în zilele noastre prioritățile de bază sunt dictate de turmă, sau mai bine zis, de ciobănaș. Când sexul, banii, puterea socială și fizică sunt de bază, ce poți lăsa cu ușurință din ele?

| mbncf a răspuns:

Prioritatea mea e să-mi șterg niște lucruri din memorie. Nimic din ce a fost cândva foarte importanat pentru tine nu e ușor de lăsat în urmă.

| Bufferia explică (pentru mbncf):

De ce ai face asta? Daca ti-ai sterge trecutul, chiar si o mica parte din memoria ta, ai fi alta persoana, deoarece tot ceea ce a fost, si bun si rău n trecutul tau, te-a facut sa fii cine esti. Un om diferit, o persoana minunata

| mbncf a răspuns (pentru Bufferia):

Nu spun că n-ai dreptate, dar când unele lucruri din trecut te afectează și în prezent, fii sigur că ajungi să-ți dorești asta.

| Bufferia explică (pentru mbncf):

Stiu exact ce gândeşti, dar ideea e modul in care tu percepi ceva. Spun sa nu iti uiti trecutul, dar nu iti spun sa traiesti in trecut. E o diferenta. Adica daca vei încerca sa faci ceva nou in fiecare zi si sa te distrezi si sa fii fericita, atunci trecutul nu te va mai deraja, dar nici nu vei vrea sa il mai schimbi.

| mbncf a răspuns (pentru Bufferia):

Corect, asta și încerc să fac, să accept lucrurile așa cum sunt.

Întrebări similare