| Timishan a întrebat:

Care este prioritatea voastra cea mai mare in viata si de care va tineti cu pasiune? big grin A mea este sa iubesc, in general.Chiar daca detest pana la ganduri negre cateodata, de fapt, imi apar iubirea pentru cineva, ori pentru un principiu ce-l pretuiesc enorm. tonguehee heewinking

Răspuns Câştigător
| utilizatortpu a răspuns:

Prioritatea mea în viaţă, este să nu mă şochez când căţelul meu, mă va întreba vreodată : -Stăpâne, căţelele cu urechi lungi sunt mai bune decât cele cu urechi scurte?! Până atunci fac antrenamente antişoc mental pe acest site.

5 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Copiii mei.

| Leea1234 a răspuns:

Prioritatea mea este:baiatul meu!
viata mea se invarte in jurul lui!
tot ce fac, este pentru el!
daca imi cumpar un lucru mai de valoare, il i-au pe cel mai scump(chiar daca bugetul meu are de suferit)doar pentru ca el sa aiba ce e mai bun, daca cere ceva, nu am liniste pana nu ii satisfac pofta!
multi mi-au spus ca nu este bine, ca nu va stii sa aprecieze banul cand va fi major, imi dau seama de asta, dar nu ii pot refuza nimic, deocamdata(are abia 3 ani)poate cu timpul am sa incep sa-i spun NU!
pentru el traiesc!
eu sunt o persoana buna, vesela, vorbareata, dar daca cineva se "i-a" de fiul meu, as fi in stare chiar sa-l omor (chiar daca este cel mai mare pacat!)

| Misterious a răspuns:

Da asa sunt si eu.fiind leoaica imi apar prietenii/iubitul/parintii fara sa ma intereseze consecintele. oricum prioritatea mea amu' e sa recastig o iubire tongue ca sa vezi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa pot tine drumul drept fara a ocoli si sa pot spune:nu. E greu.

| ramix a răspuns:

Prioritatea tuturor ar trebui sa fie iubirea si mai ales sa invatam sa iubim si atunci s-ar rezolva toate aspectele din viata noastra. Daca invatam sa ne iubim pe noi insine am putea invata sa iubim oamenii din viata noastra si sa atragem in viata noastra oameni care ne iubesc la fel cum ne iubim noi insine, am putea darui iubire copiilor nostri, parintilor nostri, prietenilor nostri, partenerului nostru si am primi de la ei ceea ce le daruim, am putea invata sa iubim profesia noastra si atunci ea ne va darui acea implinire profesionala, am putea invata sa iubim si sa apreciem lucrurile din viata noastra si atunci ele ne vor oferi multumirea ca avem tot ceea ce ne trebuie pentru a putea fi fericiti. In momentul in care reusesti sa iubesti neconditionat tot ceea ce ai in viata ta, viata te rasplateste cu pace si implinire pe toate planurile.
Deci haideti sa invatam sa iubim!