| LisaJulie a întrebat:

Care este treaba cu Reddit România și cu asocierea lui cu progresistii? Nu am intrat acolo deoarece am auzit ca pe site-ul acela sunt mai mult studenți și se injura mult

30 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

E un subredddit si da, sunt acolo utilizatori care sustin drepturile minoritatilor, LGBT+, dreptul femeilor la avort, etc. Toate lucruri normale in 2025 daca nu ai mentalitate inapoiata sau crestinopata.

| J0B0MAT a răspuns:

E vreo problemă că sunt progresiști pe acolo? Sunt de toate tipurile pe acolo, iar în general progresiștii și studenții nu înjură, mai mult ceilalți fără școală și conservatori.Asocierea progresiștilor și a studenților cu cei care înjură am mai auzit-o doar de la suveraniști și propaganda rusă care urăște intelectualii și încearcă să îi demonizeze.
Poți să îmi dai o sursă de unde ai auzit toate astea sau tot de la prietenii tăi?

| LisaJulie explică (pentru J0B0MAT):

Ori ești prost ori nu înțelegi ce citești! Și încep sa cred ca sunt ambele! Tu nu vrei sa pricepi ca eu nu am intrat acolo? Am auzit doar de Reddit pe aici! Și tot pe aici mi s-a spus ca acolo majoritatea sunt copii și studenți! Ca injura de unde sa știu dacă nu am intrat acolo? Mie mi-au spus persoane pe aici! Dar vad ca tu în prostia din capul tău cauți mereu cearta cu mine

| J0B0MAT a răspuns (pentru LisaJulie):

Uite îți spun eu, înjură copiii și ăia fără școală, ca pe celelalte rețele, doar că Reddit e mai permisiv. Dar nu progresiștii înjură și asta se poate vedea și pe celelalte rețele.Cine ți-a spus de aici că studenții și progresiștii înjură?
Oricum și întrebarea asta se înscrie în registrul de manipulare și dezinformare pe care ziceam că le faci.Și știu că o să zici că iar mă iau de tine, dar când vii și pui astfel de întrebări n-am ce face.
Întreabă de filme și cărți și o să vezi că la alea nu mă iau de tine.

Și tu te întrebi de ce te fac prost și analfabet! Pai uite exact asa ești, fără supărare dar chiar asa ești! În primul rand era un user care la întrebarea de ieri, spunea despre alt user ca este Reddit-ist și clar e progresist! Eu voiam doar sa știu care e legătura cu asta! Știu doar ca pe Reddit ca și aici stau mai mult tinerii! Tu chiar nu știi sa citești? Sau sa îți folosești capul?

Deci vine unu și spune orice pe TPU și tu o iei de bună?laughing
Eu am spus contrariul, ia-o și pe asta de bună dar indicat ar fi să mai cercetezi, deși cred că până acum a văzut cam toată țara cine înjură constant. Iar tu că jignești mereu e iarăși un motiv pentru care te consider din tabăra suveranistă, comportamentul tău e fix de acolo.

Tu te jignesc! Îți spun ceea ce ești de fapt! Dacă nu vrei sa accepți! Deși eu am ajuns la concluzia ca ești prea arogant ca să accepți ca nu înțelegi ce citești!

Analfabetismul și prostia le măsoară educația, profesorii în general și orice persoană avizată în a stabili nivelul de pregătire, inteligență, aptitudini.Iar diplomele și toate certificările mă distanțează cu mult de sfera analfabetismului, așa că evident nu cred persoane random de pe net care nu sunt deloc în măsură în a-și da cu părerea despre inteligența mea. Sigur, accept că nu le știu pe toate și ascult părerile altora pe subiecte la care nu excelez, însă analfabetismul e departe de mine.
Aroganță recunosc că am într-o anumită măsură, dar nu atât de multă încât să jignesc persoanele de fiecare dată fără să încerc să înțeleg măcar ce vrea celălalt să spună.

Ma bucur ca ai recunoscut măcar asta!

Ce e adevărat recunosc, spre deosebire de tine care nu recunoști nici că jignești deși se vede cu ochiul liber. Dar înțeleg, nu toată lumea e suficient de asumată încât să își recunoască defectele și greșelile.

În primul rand tu ai început cu afirmațiile false despre mine! Dar oricum vei continua pana nu te voi mai baga în seama, ca multe persoane de site de altfel

Am început prin a-ți răspunde la întrebare și a-ți cere o sursă ca să văd mai exact ce ai auzit și să detaliez în funcție de ea, iar tu ai început cu jignirile, așa cum se poate vedea mai sus.De altfel așa cum ai făcut de fiecare dată când ți-am răspuns la ceva, iar afirmația că jignești e una complet adevărată cum se poate vedea, la fel ca și cea cu dezinformarea când vii și spui că ai auzit că progresiștii și studenții se înjură pe Reddit(sigur nu suveraniștii), când de fapt ai văzut tu asta la un user pe TPU și cineva atât de pro-ue și inteligent ca tine nu știa cine înjură în țara asta.

Te-am făcut cum te-am făcut deoarece tu m-ai acuzat de o grămadă de lucruri fără dovezi palpabile! Și din nou am dreptate! Apropo eu nu am spus niciodată ca progresistii injura pe Reddit! Am spus ca Reddit este un site unde stau mai mult tineri! Deci din nou nu înțelegi ce citești!

"acum 6 ore | LisaJulie a întrebat:
Care este treaba cu Reddit România și cu asocierea lui cu progresistii? Nu am intrat acolo deoarece am auzit ca pe site-ul acela sunt mai mult studenți și se injura mult"
Nu știu dacă ai făcut logică în școală dar din ce știu eu se face cam peste tot și acolo faci niște raționamente. Fix din întrebarea ta spui că pe Reddit sunt studenți, că se înjură și că au legătură cu progresismul, rezultă că pe Reddit sunt studenți progresiști care înjură sau că studenții care înjură sunt progresiști. Asta e ideea întrebării tale, o manipulare mascată pe care tu te faci că nu o înțelegi.Nu te acuz fără dovezi după cum se vede.

Tu știi sa faci diferența dintre o întrebare și o afirmație? Observ ca nu, asa ca prin urmare nu are rost sa continui discuția cu tine!

"acum 6 ore | LisaJulie a întrebat:
Care este treaba cu Reddit România și cu asocierea lui cu progresistii? Nu am intrat acolo deoarece am auzit ca pe site-ul acela sunt mai mult studenți și se injura mult"
Prima parte este o întrebare, iar a doua parte o afirmație. Întrebând de ce Reddit este asociat cu progresismul și afirmând că pe reddit sunt studenți și se înjură, reiese același lucru pe care l-am scris mai sus, o manipulare/dezinformare subtilă.
Dar dacă zici că era o întrebare la care voiai răspuns, sper că te-am lămurit că nu studenții sau progresiștii(care pot fi studenți sau nu)înjură, ci în majoritatea cazurilor o fac conservatorii și cei fără 12 clase.Nu doar pe Reddit, pe toate rețelele.

Nu înțelegi ce citești și nu are rost sa continuam conversația! Eu pur și simplu am întrebat! De unde vrei sa știu eu cum e pe site-ul acela dacă eu nu am intrat niciodată? Este un film numit,, Monthy Python and the Holy Grail " plin cu multe persoane cu iq mic! Poate îl vezi și faci o asociere cu tine! Pana atunci nu are rost sa continuam discuția asta deoarece este clar ca nu înțelegi despre ce este vorba și ce vreau eu sa întreb

| JohnnyBravo123 a răspuns (pentru J0B0MAT):

De la ce v-ați luat?

| J0B0MAT a răspuns (pentru JohnnyBravo123):

De anul trecut de pe vremea Georgescu, ea tot făcea propagandă și nu recunoaște niciodată. Acum o dă așa mai subtil. Dar nu uită să mă jignească orice i-aș zice, așa că n-am cum să nu mă iau de ea. Îmi imaginez că ne citește lumea cu popcornu, dar aia e, oricum e prea liniște pe aici.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Intra linistita, e mult mai ok pe Reddit ca pe Facebook sau TikTok.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru J0B0MAT):

Uite de aia e mai misto in viata reala. Daca eram cu voi doi la masa, ma duceam la bar si va luam cate ceva la fiecare apoi va bagam sticlele in bot sa va calmati. Viata e scurta, nu mai irositi timpul sa va incruntati fara rost. happy

| J0B0MAT a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

E bine că vă distrăm pe voi.Eu nu mă încruntez, mă amuză discuțiile cu ea și tot am speranța că poate înțelege ceva din ce îi spun, dar e ok și că are lumea la ce râde.
Iar legat de bar, eu sunt deja acolo că face Moșul cinste.

Pai hai ca nu pare fata asa de rea. OK, sa zicem ca ar fi avut orientari pro-auriste sau georgiste. Sau chiar le are. In loc sa o aratam cu degetul si sa sarim cu invective normal ar fi sa ii explicam unde greseste. Si mai ales cum de a ajuns sa mearga manipularile aurist-georgiste pe ea. Si pe multi altii. Daca ei (nu ea, aia inversunati si cu IQ subunitar de multe ori) vor sa ne elimine fizic pe astia care avem alte opinii, eu vreau doar sa deschida ochii si sa se poata privi prin ochii mei si ai altora. Ura si dezbinarea nu au folosit niciodata vreuneia dintre tabere, ci intotdeauna unor terti. In cazul de fata, orcilor.

| RAY a răspuns:

E un fel de TPU simplu

Am făcut asta mereu și acum i-am explicat că nu e așa cum a auzit ea pe Reddit, chiar voiam să văd de unde a auzit sau văzut că ar fi așa ceva. Dar când vine și spune că o persoană a scris pe aici tâmpenia asta și gata face postare, la câte tâmpenii se scriu și pe TPU le luăm așa de bune pe toate fără să gândim? Măcar dacă ziceau mai mulți useri te gândești că poate o fi ceva, dar așa mie îmi sună a manipulare ținând cont că i-am mai văzut din idei și sunt în registrul ăsta.
Poate că la început s-a lăsat și ea manipulată de suveraniști și acum a văzut adevărul dar nu mai recunoaște, însă prin ce postează încă pare că are înclinații în partea aia, poate chiar fără să vrea.
Eu n-am nimic cu suveraniștii fiecare e liber să aibă ce preferințe vrea, doar că majoritatea lor sunt manipulați și dezinformați și habar nu au de nimic. Pe ăia care știu că Aur și suveraniștii sunt pro-ruși, anti-ue, declară sus și tare Slava Putin, hai Rusia, le respect opinia deși nu sunt de acord cu ea.Ăia sunt informați bine, știu că susțin niște criminali dar își asumă, aia e, e părerea lor și nu ai cum să îi schimbi.
Manipulările rușilor au mers pentru că trebuie să recunoaștem sunt experți în asta, iar cei care au făcut planul cu Georgescu au fost niște genii. Dacă te uiți ce e scris în rapoartele serviciilor și procurorilor că i-au prostit pe grupuri din alea cu religia, le-au băgat tâmpenii cu medicina alternativă, teorii ale conspirației ca să îi îmbârlige în timp în ani, pentru a-l prezenta pe acest mare guru care e în acord cu ceea ce vedeau ei, mastermind, un plan genial au reușit rușii. Știau țintit care e publicul lor, cu ce îi prinde, clar nu s-au dus spre ăștia cu studii că la ăștia nu merge cu vin avioanele de gay, ne fură ue.Și când ești supus pe o perioadă de timp atât de mare la dezinformări, când vine cineva și încercă să îți spună altceva, e aproape imposibil sa te schimbi pentru că ajungi să intri în contradicție cu tot ce știai până atunci.De un an de zile încerc să le mai explic georgiștilor, dar e extrem de greu să demontezi un plan atât de bine pus la punct de manipularea rusească.Nu mă aștept să îi schimb, dar măcar nu mai sunt atât de siguri pe ideile lor.
Cum să le explici georgiștilor că e bine să susținem Ucraina ca să nu vină Rusia până la Odesa și să nu mai putem extrage gazele din Marea Neagră liniștiți, când ei o țin una și bună că Macron ne-a furat?

Iar tu nu poti sa imi demonstrezi cu niciun mesaj! Unde am spus eu ca il sustin pe guru? tot iti cer sa dai mesaj si nimic

Mai deci eu nu ma mai sinchisesc sa iti spun, pentru ca e evident ca nu pricepi! Eu nu am pus vreodata vreun mesaj pro guru! Daca vrei sa stii, desi eu am scris de vreo 10 ori, eu pana pe 24 noiembrie nici nu stiam cine e guru si de unde a aparut

Da, pe scurt nu ai cu cine cand e vorba de georgisti. Cica e plan tot aranjat, o sa ne vinda cu totul pentru 500 de miliarde. Jenant. Nici macar cit PIB-ul pe 10 ani. Cu mult sub PIB-ul pe 10 ani, desigur. In vreo 5 ani ajungem la 500 de miliarde PIB anual daca nu o sa fim condusi absolut catastrofal. Ministrul economiei e tzipla omul, in top 3 de pana acum, si e chiar excelent pregatit si mai ales cu o gramada de bunavointa. Pe de alta parte, daca pesedeii continua sa puna frina la tot ce se incearca sa se faca, iar cei ce acum de pe pesede au dat-o pe aur nu incearca macar sa gindeasca un pic DE CE am ajuns unde sintem... e greu, nici nu vreau sa ma gindesc ce draq s-ar putea intampla. Si sper sa reuseasca Ucraina sa continue sa ii toace pe rusi macar inca vreo doi ani, poate intre timp se mai trezeste si Europa.

PSD are numai oameni puși din pix peste tot, cum am văzut acum pe amanta lui Grindeanu, din ăștia au și de aia se întâmplă astfel de dezastre ca la Praid sau cu lipsa apei.Și când vine unu de la Usr să îi dea afară pe toți și să bage oameni competenți, nu e bine domne să demisioneze.Suveraniștii care cică ei sunt împotriva sistemului și PSD, acum laudă PSD că da au dreptate și să plece USR, uite Dăncila ce deșteaptă se întâlnește cu Putin și Xi Jinping ce bine era cu ea președintă, ori susțin pe Alexandreasca slugă psd de o viață pe care nici guru lor nu o susține.E o varză totală în capul lor, oamenii sunt paraleli cu realitatea.Dar suveraniștii de azi sunt foștii votanți psd, la fel cum și la aur sunt o grămadă de foști PSD-iști, nu e de mirare că aur și psd se înțeleg.
Faptul că avem pentru prima dată un președinte care nu e din sfera psdnl e un pas înainte spre schimbare, iar PNL cu oameni ca Bolojan e și el pe drumul cel bun. Miruță jos pălăria și tipa de la mediu.
Ucraina trebuie să reziste până își termină mandatul Trump că nu va vedea sprijin de la ei în timpul ăsta.
Europa nici n-ar mai trebui să își pună vreo bază în SUA ori să negocieze ceva.Sunt penibili cum îl lingușesc pe Trump, când ăsta ascultă doar de Putin care îl are la mână cu ceva.Chiar azi am văzut că SUA lasă Europa să se ocupe singură de NATO, trupele au început deja să le retragă, e clar că europenii n-au ce să mai caute la Trump. Mâine poimâine auzi că se aliază cu Rusia, cred că n-a făcut-o până acum pentru că i-ar sări toată țara în cap. Dar o sa bage scuze din astea rusești că uite noi vrem pace, Ucraina și UE nu vor că nu acceptă să le dea rușilor teritoriile altei țări.
Eu mai intru pe live-urile soldaților ucraineni, sunt niște oameni foarte mișto, stau în niște dărăpănături în condiții horror și mănâncă salam cu pâine, dar sunt zâmbitori, au câini, pisici cu ei foarte cute, unii chitară, viori, se bucură când îi încurajezi le spui o vorbă bună, le mai și donez. Unii știu și română, au rude etnici români, au obiceiuri asemănătoare cu ale noastre, sunt români de-ai noștri frate pe acolo, cum să nu îi susții. Am auzit de la unii etnici români de prin Cernăuți că au rămas foarte dezamăgiți când au văzut că românii susțin atât de mulți un pro-rus ca Simion interzis în Ucraina, m-am simțit atât de prost.De aia suntem văzuți prost peste tot, că vin nebuni din ăștia ca Simion care se duce prin Franța și râdea la televiziunea lor de Macron și francezi, una că Șosoaca pe care o știe toată Europa de nebună și ne bagă și pe noi ceilalți în aceeași oală. Scandalurile astea ies în evidență, bagă titlu în toate țările: Câștigător în turul 1 de prezidențiale în România cu 40%, interzis în două țări, susține pe unu care laudă legionarii și comuniștii. Ce părere poți să îți faci dacă auzi așa despre o țară? Că ăia sunt nebuni pe acolo.
M-am lungit, gata. Europa să trăiască, cu Ucraina, Moldova, iar Rusia cu SUA să ne lase în pace.

De acord cu tine intru totul.