Hi. Îi apreciez pe toți utilzatorii de pe acest website, care dau răspunsuri serioase, și care își dau cu adevărat silința să-și ajute semenii. Le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat, mă ajută, și mă vor ajuta în viitor. În viața reală sunt prieten foarte bun cu Nickray (în momentul de față nu mai activează aici) și am făcut cunoștință și cu Cookie, în urmă cu câțiva ani. Deși încă nu am apucat să o cunosc personal, vorbesc la telefon cu Bubulia, prin e-mail și pe Facebook cu Luciana, Dan, și AlanTiger. Numai bine.
Mă înţeleg destul de bine cu câţiva şi nu am de ce să îi mulţumesc niciunuia. Nu am cum să fiu prietenă în viaţa reală cu ei, pentru că stau la sute de km distanţă de fiecare.
Şi am reuşit să fiu prietenă cu câţiva. Mă rog, cât de prietenă pot să fiu cu cineva pe care l-am cunoscut pe un site.
Eu apreciez toti utilizatorii care dau raspunsuri serioase si care chiar incearca sa ajute oamenii, nu copiii care dau raspunsuri la misto. Chiar daca nu ii cunosc, ii respect foarte mult pe cei care chiar vor sa ajute. Cu o singura persoana m-am impreietenit, care intamplator era chiar din orasul meu, dar nu mai intra pe TPU.
Exista 2 persoane pe care le apreciez enorm, cu care m-am intalnit si ma intalnesc in continuare in viata reala, si cu care am reusit sa leg prietenii.
Nu voi da nume, ideea de baza este ca exista si se stiu ele
In rest, am cunoscut multi useri inteligenti care au potential si cu care mai discut pe internet din cand in cand.
Mă bucur pentru tine. Da, este adevărat există mulţi utilizatori inteligenţi care au potenţial şi din punctul meu de vedere ar trebui apreciaţi mult mai mult decât sunt.
Hai sa-ti dau o lectie ca tot te-ai oferit si tu candva sa-mi dai una, de parca pozam in sfanta pe site si tu le-ai aratat "adevarata" mea fata, pregateste-ti carnetelul de notite
Incep cu asta : in primul rand nu m-am simtit, dimpotriva, tot mai putin imi pare rau, deci sper ca stii adevaratul scop al reply-ului meu.
Recunostinta se cam uita cand prietenia nu mai exista, din cate vad, ceea ce este o chestie mediocra si foarte dezamagitoare pentru mine, fiindca cineva mi-a spus candva in gluma, ca nu toti suntem facuti dupa acelasi chip. Ideea de baza este ca, multi sunt asa buni in a-si ascunde ipocrizia ca iti vine sa-i idolatrizezi.
Ca tot plec de pe site (nu e o scuza, timpul va demonstra asta), ia aminte la ce ti-am spus, in semn de respect pentru stii tu ce si e spre binele tau.
Nu e nevoie sa-mi dai nici-un reply, pentru ca va fi unul cu tente repulsive, iti cunosc caracterul.
Le apreciez pe Noname, brigaela si Legiuitoarea.
Daca m-au ajutat, le-am dat funda (echivalentul unui ''multumesc'' pe TPU)
Nu le cunosc
Un weekend placut si tie
Nu am de ce sa fiu repulsiv, nu am scris postul ala pentru tine nu intentionam sa te simti si nici sa te bag in seama.
Nu ma simt ipocrit, ci din contra. Eu, prin prieteni inteleg persoanele care se poarta cu mine la fel cum ma port si eu cu ele, si care nu-mi reproseaza lucriri inexistente...
Ideea de baza tot n-ai inteles-o (desi am mentionat de ce iti dau reply), poate ti-o va explica altcineva, ceea ce era de asteptat, mereu ai inteles ce ai vrut.
"Eu, prin prieteni inteleg persoanele care se poarta cu mine la fel cum ma port si eu cu ele" asta nu-i totul. Aici te referi la karma, dar ca sa mergi pe principiul asta, trebuie sa fii in stare sa mergi pe acest drum pana la capat - all or nothing - intr-o prietenie, nu trebuie sa existe doar intelegere, ca asta se afla si intre doi vecini, ci admiratie, acceptare, compasiune, toleranta care sunt in afara ligii tale (voi da vina pe varsta ta).
Nu lasa sperantele desarte sa-ti distruga potentialul.
Apropo, nu ti-am reprosat nimic, ti-am dat un sfat prietenesc.
''(voi da vina pe varsta ta).''
Hai ca ai fost tare ) Asta in conditiile in care esti cu 3 ani mai mica ca mine
Razi tu mult, dar nu poti atat de mult pe cat as rade eu de gheara care ti-a dat-o viata peste bot
Mă înteleg bine cu câţiva useri, dar de apreciat mă apreciez doar pe mine.
Când nu-mi mai rămâne niumic de apreciat la mine, am să încep să-i apreciez pe ceilalţi.
Nelul, nu neaparat pentru ca este primul in top, ci pentru ca orice problma ai avea legat de hardwere are un raspuns.
vlvl întreabă: