Ai vrajeala proasta si e pacat; nu sunt genul de fata ce sare in bratele oricarui barbat; nu sunt o sfanta, dar nicio vagaboanda;, imi plac baieti care stiu cum sa se poarte cu o fata."
NiCiOdata pLiNa De mine, InToTdEaUna SaTuLa De VoI! [ Dar NiCi AzI Nu S`a InVeNtat Un BaIaT KaRe Sa MeRiTe ToT Ce am Eu De DaT! ]
Away! Du-te tare’ vino len fara mine n-ai talent! Te crezi genial incerci sa ma privesti de sus.iti zic eu.esti doar un prost in plus! zic stop si o iau de la inceput…de tine m’am saturat. te crezi langa ea barbat? esti doar un kakat
"Cu indiferenta ta, M-ai facut mai tare, Acum nu-ti convine dar incet, incet Calc pe urmele tale Si abia acum vezi si u ca indiferenta doare"
As vrea sa fiu cum o sa fiu Asa ca lasati-ma sa traiesc asa cum stiu Lasati-ma sa fac si bune si rele Ca sa stiu macar ca sunt greselile mele
Ma amuza baietii care se vaita ca au suferit din dragoste si ca nenorocita dracu a indraznit sa ii faca. ti'a ranit orgoliul ma nu sentimentele.
Nu`i FruM0s. sI NU e BiNe SA tE cReZi EgAL cu mine!
Nu Ma Cunosti Spui K`s Fitzoasa. Te ascult atent Chiar Simtzi ca-mi pasa?[DuLcE Si SeXxY Buna Si Rea O FeMeIe Daca VrEa ItZi PoAtE schimba Viata
Extraordinara si de ce nu pentru unii Superficiala` m`am saturat sa ma critice intr`una acum e momentul ca toti sa`si tina gura.
Sper sa-ti placa