Familia Flinstone
Spioanele
Fetițele Powerpuff
Curaj câine fricos
Sumbrele aventuri ale lui Billy & Mandy
Vaca și puiul
Eu sunt nevăstuica
Johnny Bravo
Tom și Jerry
Laboratorul lui Dexter
Eu nu prindeam Jetix, deci nu aveam cum să mă uit. Totuși, am văzut de câteva ori Copii de la 402 și îmi plăceau.
Bugs Bunny, Tom&Jerry, Sailor Moon, Popeye Marinarul, Dexter, Ciocanitoarea Woody, Captain Planet, Aladin, Pantera roz, Scooby Doo, Cartea junglei, Casa zburatoare, Coiotul, Sinbad Marinarul, Aventurile lui Nils Holgerson, Testoasele Ninja...
Pff, a trebuit să apelez la Google, nu-mi mai aminteam numele unora dintre ele
Spioanele, Copii de la 402, Viața cu Louie, Ce-i cu Andy, W.I.T.C.H. Naruto, Regele Shaman.
Erau desene faină în comparație cu acum.
Sa fiu sincer,nu m-am uitat la desene foarte mule,dar mi-a placut:Scooby Doo,Viata cu Louie, Ce-i cu Andy?, Lonney, X-Men, Autobuzul magic si...Arthur cred
Copii de la 402, Ce-i cu Andy,Tom & Jerry(si acum ma mai uit),Spioancele,Scooby Doo,Viata cu Louie,Looney Tunes, Curaj:cainele fricos, Billy si Mandy, si multe altele
, nu toate panaramele de desene de acum.
Nici vorba. Eu il abuzam pe Fuego. I'm proud of this.
N-o mai fac.
Tom şi Jerry
Schooby doo
The Flintstones
Looney Toons
The Flintstones
Top Cat
Dexter's Laboratory
I am weasel
Cow and Chicken
Dastardly and Muttley in their flying machines (preferatul meu)
Ed, Edd, and Eddy
2 stupid dogs
Johnny Bravo
Şi mai sunt,dar ăstea mi-au venit acum în minte. Cam tot ce au scos ăia de la Hanna-Barbera şi se dădeau la noi la TV.
De fapt, şi acum mă mai uit, că le-am tras pe toate de pe net şi le-am băgat pe dvd-uri, dar nu e acelasi filing. Oricum, mi-e milă de generatia asta care au impresia că combinaţia aia penibilă de anime cu roboţi şi explozii, sau copii americani retardaţi care fac cele mai expirte glume sunt desene mişto.
Tom si Jerry, The Loony Tunes, Scooby Doo, Spioancele, Shaman King, Naruto, Pokemon, Capcaunul Hugo, Chowder, Samurai Jack, Ce-i cu Andy?, Gallactic Football si multe altele. Also, mi-ai starnit o stare de melancolie. Plus ca mane am teza la mate -___-
Dacă îşi mai aduce cineva aminte vechiul Jetix/Cartoon Network... La desenele alea mă uitam. Cred că au şi scos Tom şi Jerry de pe CN.
Toate canalele de desene animate s-au tâmpit de la o vreme.
Si Boomerang incepe s-o ia pe aratura din cate am vazut.
Curaj, cainele fricos, Simsala Grimm, Copii de la 402, Familia Mezga, toate desenele mai vechi de pe Minimax si cele de pe Jetix
Dragon Ball Z, Tom si Jerry, Billy si Mandy, Courage The Cowardly Dog, Fetitele Powerpuff, Spioanele, Galactik Football, Looney Tunes, Ce-i cu Andy, Copii de la 402, Laboratorul lui Dexter, Ed Edd n Eddy, Tick, Super-Man pe restul le-am cam uitat.
-Spioanele
-Fetițele Powerpuff
-Ce-i cu Andy?
-Viata cu Louie
-W.I.T.C.H.
-Regele Shaman (am inceput sa revizualizez episoadele)
-Naruto
-Tom si Jerry
-Scooby-Doo
-Copii de la 402
-Kim Possible
-Kick Buttowski
-Naruto
-Dragonul American: Jake Long
-Noua şcoală a împăratului...etcc(Toate desenele dupa Jetix si minimax+ cateva dupa CN) pa :*