Un raspuns filozofic ar fi:
trebuie sa infrangem monstrii din noi pentru a putea sa facem lumea mai buna.
dar cum eu nu cred in a complica lucrurile sunt de parere ca lumea o sa se poarte asa cum ii convine si cum este obisnuita asa ca pentru a face lumea mai buna ar trebui sa premiem valoarea, sa ne crestem copiii cu spirit civic si sa le aratam prin exemplu.
Have Fun
Orice om de pe planeta este un semen de-al meu, asa cum e, cu calitati si cu defecte. Eu nu mi-as permite sa numesc monstru pe nimeni.
V-ati facut doua... ![]()
A treia unde e? E la ciclu?
Bine, bine, hai ca vorbesc frumos... tu care esti, aia blonda, sau aia roscata, ca asta de-a postat stiu sigur e aia neagra, a ars-o soarele deja, inainte sa inceapa bine vara.
Suntem toate 3, scriem din jacuzziul lui Hombre
Nu nu, eu sunt cea bruneta mai mult ca sigur
Monştrii ar fi persoanele nesimţite care aruncă gunoaie la tot pasul şi nu sunt în stare să ţină ambalajul sau ce au ei acolo până când găsesc un coş sau cei care sparg seminţe, cei care aruncă deşeuri în Dunăre... Trebuiesc multe schimbări.
După mintea ta, ăia care aruncă ambaleje pe jos *** cei mai periculoşi, chiar monştri? Ce ciudat...
Dar în opinia ta, dacă nu sunt monştri ce sunt? Făcători de minuni?
Păi cu ce te afectează pe tine că unu sau altu aruncă chestii pejos în loc să le pună în coş? Deci, preferi să fie lumea plină de terorişti, dar să nu mai arunce nimeni gunoaie pe jos? Interesantă logică.
Pai aceia care omoara oameni - criminalii -.
Pe Basescu - presedintele -.
Aceia care fac rau pamantului - anti-ecologistii -.
Cam astia!