Mi se pare ceva penibil. Inteleg ca vrei sa ai un nume de scena dar sa ai ceva ca Valorosu, Bastanu, Grozavu mi se pare josnic. Daca ai talent trebuie sa iti spuna altii asta nu sa le impui tu prin prisma numelui tau. E penibil mai ales ca unii chiar nu au talent. Sunt unii manelisti care au voce si daca au ales acest stil nu ii poti condamna. Adevaratii manelisti sunt aceia care s-ar putea adapta oricand si la alt stil muzical. Majoritatea pot doar sa se lalaie si sa scoata onomatopee.
Tipic tiganesc, nu ai vazut ce nume pun copiilor:euro, europa, spania, paris etc. asa si cu manelistii. iti zic ca eu la nunata mea nu vreau sa-mi zdrangane unu in urechi toata noaptea : of viata mea...
Numele manelistilor? Sunt de prost gust de exemplu "Edy Talent " sau " Romeo Fantastik"
, Doamne
, asta demonstreaza ca nu prea au minte, bine, unii au voce, dar eu cred ca ei canta manele pentru ca vad ca le merge bine afacerea si continua cu asta. Eu nu am nimic cu cei care asculta manele, dar eu personal nu ascult acest gen de muzica.
Sunt mult mai multe melodii bune si artisti ce merita sa fie ascultati decat manelistii nostri.Sunt Jenibili.au un tupeu fantastic si un creier mic. din partea mea pot sa faca si sa-si puna ce nume vor.fiecare isi castiga existenta in ce mod poate(cat il duce capul sau cat noroc are).
Peace
La unii numele este prea exagerat... dar cu manelele n-am treaba ca mai ascult si eu cate una doua
Eu una nu asc. manele dar au niste nume prost inspirate vorba lui pinktwinkle.
Faza este ca ei isi aleg numele ca sa para mai smecheri.Gen: Roxy Manelista.Marian Valorosu'. Roxana Printesa Ardealului
Ce printesa o fi asta nu stiu.![]()
Unii chiar au voce
Nu ca Fernando De La Caransebes. Daca si el are voce cred ca Guta e.Madonna
Si nu e.
Cici4Mici întreabă: