Destulă dacă ești încuiar și încă mai crezi în asfel de tipare.
Deloc, dacă ai ceva experiență de viață și deja ai trecut prin mai multe căcaturi de genul.
Și încă o chestie, oamenii proști sunt cei mai fericiți. Se înconjoară în coconul lor de prostie, mirosindu-și propriile bășini în timp ce-și dau dreptate unul altuia convinși că toată lumea îi invidiază.
Cum naiba deloc? vrei sa zici cand fata e mai tembela si ramane insarcinata nu e adevarat? sau poate fi si amundoi tembeli, cam acelasi rezultat.
De ce crezi ca e musai daca sunt tembeli sa ramana insarcinata? Sau daca niciunu nu e tembel poate sa nu ramana?
"De ce crezi ca e musai daca sunt tembeli sa ramana insarcinata" de cate ori nu am vazut pe aici " pai "pisi" a zis ca nu ii trebuie prezervativ ca stie el cand ii vine si o socate ". asta inseamna inteligenta?
"Sau daca niciunu nu e tembel poate sa nu ramana?" iti dai seama, accidente sunt mereu. dar e diferenta de ce am zis mai sus
Da si nu, odata ce au ajuns sa faca sex nu prea as putea zice nici de unu ca nu ar fi macar un pic tembel, fie cu prezervativ fie nu, cea mai buna solutie in legatura cu problemele este evitarea lor prin taierea raului de la radacina.
E o poza amuzanta, si cam atat.
Dezastre se pot intampla in mai orice tip de relatie, si poate implica multi factori, externi-interni.Doar ca cei mai cu capul pe umeri sunt de obicei si cei mai avantajati in fata diferitelor probleme si/sau dileme, fiind capabili sa le carmuiasca prin a le estompa, ori sa stie cand ceva a mers prea departe si sa puna punct, cred.Pe cand cei mai brainless de obicei se agita/sperie si se irita destul de repede, dar aici depinde si de circumstante, de context, trebuie sa iti faci scenarii si imagina diferite situatii in mintea ta prin luarea in calcul si filtrarea informatiilor adunate pana acum, cuprinse in tiparele sociale si categorisirea indivizilor acestei societati.
Desi sincer eu nu sunt de acord, prea se pun asa etichete pe oameni de parca am fi insemnati c-un cod de bare pe ceafa.
Ca poza asta sa aiba sens trebuie sa te prefaci ca inteligenta e un lugru alb sau negru, ceea ce nu este adevarat.
SmartShooter întreabă:
sEEksK1p3R întreabă: