anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Catre "elita" TPU: din ceea ce ati experimentat deja, ce asteptari au cei care posteaza intrebari pe site? Si in general, ce tipuri de oameni sunt?

Adica... sunt genul care se asteapta si la raspuns, si la solutia din raspuns si la aplicarea solutiei si ei doar sa stea cu mainile in san asteptand sa le rezolve altii problemele si sa faca alegeri in locul lor?
Mie cam asa imi reiese din multe postari, si mai ales si din voturile anumitor raspunsuri.
Spre exemplu, la unul din raspunsurile mele am incercat sa comunic cu persoana care a pus o intrebare (era intr-o dilema si nu stia care alegere e mai putin "nasoala")... si am intrebat-o "ce se intampla daca A, ce se intampla daca B".
Guess what: aparent, este nefolositoare tentativa mea. Sa renunt la astfel de "directiva" si sa ma axez doar pe raspunsuri scurte, directe, fara sa tin cont de parerea (poate ne-exprimata) a celui/celei care pune intrebarea?

Un profesor imi spunea cu ani in urma: "Calea succesului este comunicarea". Sa inteleg ca s-au schimbat vremurile?

Multumesc anticipat pentru... concluzii happy! Sa aveti cu totii o zi mai frumoasa ca cea de ieri si mai putin frumoasa ca cea de maine tongue!

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu ma consider ca fac parte din "elita TPU" dar am o parere referitoare la intrebarea ta. Cred ca este destul sa raspunzi cat mai concis la o intrebare, daca cel care a intrebat nu se lamureste si crede ca ai putea dezvolta raspunsul, atunci poate sa-ti scrie pe profil. De altfel si eu, la unele raspunsuri, am indicat sa-mi scrie daca mai are nelamuriri ori daca, in intrebare, nu se dadeau toate detaliile necesare unui raspuns corect si la obiect.
Se mai poate spune ca unii utilizatori nu inteleg ori nu respecta menirea acestui site, pun intrebari la care stiu raspunsul, nu fac o cautare minima inainte de a intreba(internetul stie mai multe decat oricare din noi), sunt foarte lenesi, asteapta ca altii sa le faca temele etc. De altfel, in multe raspunsuri, am indicat cautari pe internet si numai in caz de nelamuriri sa puna aici intrebarile.
Si aici exista comunicare, intrebari si raspunsuri, vezi raspunsurile altora si poti invata din ele, mai ales in domenii care iti sunt mai putin ori deloc familiare. Multumesc pentru urari si numai bine!

| Razvanel93 a răspuns:

Sfatul meu ar fi incerci sa ii ajuti in continuare cu raspunsurile pe care le dadeai si pana acum, doar ca problema e ca sunt o sumedenie de intrebari fara rost si foarte multa lume asteapta sa le rezove altcineva problemele. Din cate vad eu, daca sunt in masura sa spun, s-a schimbat destul de mult vremurile iar comunicarea in opinia mea ar trebui pusa in prin planhappy. Inca sunt uimit ce raspunsuri bune si folositoare dai! Mult succes in continuare.

| Yugeen a răspuns:

Multumesc pentru raspunsuri...

Imi pare rau sa vad ca ceea ce ai spus tu, ioandelasal, in legatura cu comunicarea, nu se prea aplica.
M-as fi asteptat sa raspunda mai multe persoane, nu neaparat "elita", dar vad ca si asa am avut asteptari prea mari happy...

Multumesc inca odata! Topicul este in continuare deschis parerilor voastre, si va multumesc anticipat celor care o veti face happy!

O zi buna tuturor!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nici nu mai stiu ce sa spun, am abordat o paleta intreaga de variante si m-am oprit la ironie, sa stii!
Imi imaginez, totusi, ca raspunsul la intrebare il ai deja, doar ca doresti sa tragi un soi de "semnal de alarma" asupra a ceea ce se intampla pe site. Cum se face abuz de vot si cum oamenii nu reusesc sa discearna atunci cand sunt pusi in situatia de a cataloga un raspuns.
Nu trebuie sa ai pretentii de la niste personaje inexistente, de fapt, in viata ta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pana la urma, tot in dilema sunt si tot in afara - si a elitei si a "elitei"!
Oamenii nu stiau cui te adresezi!hee hee
Si cum nu stiu sa se autoevalueze, s-au vazut, ca mine, in afara oricarei categorii.