| IonelFlorianUrzica a întrebat:

Caut o poveste pe un site de pe internet unde o femeie tânăra merge la o facultate intr-un alt oraș, ea era orfana și câștigase o bursa de studii care îi acoperea și costul! Sta la un cămin dar este foarte distanta și pentru ca învață bine la toate cursurile toată lumea o considera tocilara! Se plimba noaptea printr-un parc pentru ca toată lumea din facultate o ignora și este rapita de o rețea de trafic de persoane! Țin minte ca ea cunoaște mai multe fete de la vila unde este ținută și este și fetele își spun toate poveștile! La un moment dat ea se plimba prin vila și observa o ușă încuiată uar paznicii o atenționează sa nu intre! Ea observa un lucru mult mai ciudat și anume faptul ca toți clienții ei sunt prieteni de ai liderului rețelei! În fine spre final ea vrea sa scape si chiar i se da oportunitatea când poarta vile nu era păzită dar rămână sa descopere un mister! Ma puteți ajuta sa găsesc povestea, știu ca nu este pe Wattpad sau Quotev! Are cineva vreo idee cum se numește și pe ce site o pot găsi?

4 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Povestea se cheamă: "Evadarea lui Florică din realitate"!

| gabicoo a răspuns:

Vezi că a apărut unul nu Aurică! Ăsta te bate la întrebări stupide.

| IonelFlorianUrzica explică (pentru gabicoo):

Eu vorbesc serios aici

| IonelFlorianUrzica explică (pentru gabicoo):

Ai ceva cu mine și tu! De ce nu poți sa îmi răspunzi la întrebări normal fără sa ma mai ironizezi atât?