Lamele sunt probabil cele mai nesimtite animale.
https://youtu.be/9PsvKIvzgUs?t=12
Am râs puțin ups. Oricum rămân drăgălașe.
Mai nesimţite decât sconcşii? Cred că-i mai convenabil să primeşti o flegmă între ochi decât acel parfum "îmbătător" din zona coorului în meclă.Zic şi eu.
Da. Sconcsii emana acel miros atunci cand se simt in pericol. Si te avertizeaza inainte.
Da,asta cu pericolul ar fi o scuză pentru ei,să zicem că n-ar fi chiar nişte animale nesimţite, dar de avertizat te avertizează şi lamele, deşi după mine ar fi complet îndreptăţite să n-o facă. Dacă vine unul la tine, se apropie periculos şi râde, unul care în general insistă să facă lucruri care nu-ţi fac plăcere, nu mi se pare că ai fi nesimţit dacă l-ai scuipa un pic.
Tot mai nesimtite decat sconcsii raman. Daca iti bagi capatana la cineva in masina ca sa primesti mancare iar apoi il scuipi pe ala care te-a hranit, esti o nesimtita.
Plus ca daca ai blana cred ca se poate face un argument solid despre de ce n-ar trebui sa poti sa refuzi niciodata mangaieri in zonele neintime.
Si mie imi place Garfield e cel mai frumos motan as vrea si eu dar am deja caine
Vrei sa dai 10.000$/luna pe lasagna?
Lasagna e preferata mea o impart nu e suparare dar whiskas nu e pe placul lui?
Eu nu tin minte ca garfield sa fi mancat whiskas.
Nu stia ce e bun atunci eu as incerca cu whiskas apropo stii de ce nu pot sa imi dau funda singur pentru ca am cel mai bun raspuns?
Cerbul e un animal dragut tatii vostri merg la vanatoare aveti trofee in casa?
alinadraguzicasifrumoasa întreabă: