Salut.
Eu zic că depinde de fată și de cât de apropiată îți este. Și nu în ultimul rând,de banii pe care ești dispus să-i cheltuiești.
Însă dacă e slăbuță,cochetă,sunt sigură că nu poți da greș cu un parfum și un colier frumos. Gen de la Meli Melo,Accesorize sau alte magazine gen Mango,Orsay ( mi-am luat eu de la Orsay niște chestii frumoase zilele trecute
).
Dacă nu, poți opta pentru o rochiță, o bluză mai feminină...sau ceva mai sport - o geantă pentru fitness.
Dacă nu și nu,și ești apropiat de ea ( adică amici ) poți opta pentru un sutien și-o pereche de chiloței pe care să-ți lași amprenta.
Asta mi s-a părut funny. Le-am propus odată colegilor mei,ca să-i luăm unei amice...și ne hotărâserăm să ne semnăm toți pe chiloți și pe sutien. ![]()
Dacă nu,un CD,niște cercei...dar să fie finuțe, frumoase, nu de pițipoancă sau bădărane. ![]()
Sper să te fi ajutat. Byee!^^
Mda, tinand cont ca si eu am majorat in sept...Ma gandesc ca voi primi un papitoi mare de plus, ceasul pe care mi-l doresc de mult timp, posetuta sau placa de intins patul preferata. Bineinteles, prietenii imi stiu gusturile
In general, cam astea-s cadourile pentru o fata.
Un buchet de flori ar arata ca si cum nai avea nici o pasare fata de ea da daca ii cumperi un lant sau niste cercei de aur crede-ma o sa vada cat de mult te-ai straduit pentru un cadou
. Funda?
farcry444 întreabă: