| inimadeinger a întrebat:

Ce credeti despre Mircea Badea? tongue

Răspuns Câştigător
| relian a răspuns:

Ia o poza cu acest individ, cauta un psiholog care nu il cunoaste pe acest individ, poate un psiholog din alta tara, arata-i poza si vezi ce caracterizare o sa primesti. Expresia fetei acestui individ arata ca este debil mintal.Cel putin eu asa il vad. Apoi este foarte slab educat si f f slab ca inteligenta. Ochii ii sint opaci nu au pic se sclipire ceea ce denota inteligenta lui.Dar asa oricine iti poate da pareri personale care nu sint cele reale, asa ca fa cum am spus si atunci vei primi un raspuns real.

17 răspunsuri:
| sublime89 a răspuns:

E un pupincurist si-un idiot, care n-a stiut nici ca au fost americanii pe luna laughing

| inimadeinger explică (pentru sublime89):

Eu cred ca unele chestii chiar le spune....si are dreptate uneori dar de multe ori se mai si inseala:p

| mona a răspuns:

Un om care iti spune in fata ce are de zis, hotarat si jignitor

| sublime89 a răspuns (pentru inimadeinger):

Da, asa e. Oricum, daca n-ar fi sluga unui fost securist l-as mai intelege, dar asa nu laughing

| мαяιηα a răspuns:

Imi place ca spune adevarul pe fata si e ironic.dar uneori exagereazahee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uneori e genial omu', alteori penibil.

greece12
| greece12 a răspuns:

E inimitabil si cu toata gura lui mare e foarte precaut, de fapt.
E unul dintre putinii care n-ar putea fi inlocuiti in interschimbabila Romanie de azi.

| Ƨirenia a răspuns:

Imi place de el.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Are o emisiune pe care eu nu o urmăresc!
Pa, pa.

| nowar a răspuns:

Eu cred ca e cam nebun tipu' adica nu e pe treaba lui, dar uneori are si el dreptate..nu il condamn.

| inimadeinger explică (pentru greece12):

Bine ziswinking

| inimadeinger explică (pentru Legiuitoarea):

Bine pa pa

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns (pentru inimadeinger):

Bună.
Dacă nu completai, filozoafă rămâneai!
Pa, pa.

| Hombre a răspuns (pentru relian):

"Cel putin eu asa il vad", ca nu-ti place de el si nu-l vezi bine e problema ta, insa nici bine nu-l gandesti.
"Apoi este foarte slab educat si f f slab ca inteligenta" te inseli amarnic, esti mult sub nivelul lui sa afirmi ca e "f, f, slab ca inteligenta".

| relian a răspuns (pentru Hombre):

Omule este asacumeu amspus.Tu nu l-ai cunoscut, tu nu stii cine este omul asta si ce stie si it stie, ma refer la inteligenta.Asa ca eu nu vorbesc din basme.El cara geanta profesorului, lingea blide si asa mai departe pentru mai stiu eu ce chestie minora.Dar nu are rost sa dicutam, Fiecare sa creada ce doreste.

| inimadeinger explică (pentru Legiuitoarea):

Tu la fel draga mea

| 999Zoso a răspuns:

Un individ extrem de periculos, debil mintal.

Întrebări similare