Lipsă de încredere e puțin spus, acolo sunt ceva probleme emoționale grave. Niște oameni foarte triști, care nici măcar nu înțeleg relațiile.
Stiu. Nu am invatat asa, iar regulile noi le folosesc doar atunci cand scriu un articol in romana la cerere si contra cost. Ai intru totul dreptate, nu te contrazic, doar ca modificarile respective mi s-au parut de toata jena si e dreptul meu sa nu le respect. Cind voi face dezacorduri crase sau voi deforma cuvinte fara rost, cand voi folosi k-uri si tz-uri, atunci chiar te rog sa imi atragi atentia si voi corecta.
Ce vrei sa exprimi prin "sens malign".
Nu am mai auzit sau citit expresia, spre rusinea mea.
Serios, ți-ai schimbat poza de profil sa nu mai creadă lumea că ești tip, sa ți răspundă la întrebare da, nu sunt atât de prost, mi-am dat seama că ești tipa, dar când am început să -ti citesc întrebările m-a pus pe gânduri puțin.
------
In legătură cu intrebarea ta, da e absolut normal sa știi parola partenerului și să ai acces la informațiile din el(binenteles cu acordul fiecăruia), câtă vreme nu ai nimic de ascuns, nu are ce sa te deranjeze, doar cheaterii folosesc shaiming tactics "cum ca nu ai încredere" sau ești insecure pentru face victimele sa n-o mai facă și să se simtă vinovate.
Fiona35 întreabă:
anonim_4396 întreabă: