Trebuie sa stii sa impletesti timpul petrecut in compania celorlalti cu timpul petrecut in singuratate. Dar niciodata sa nu le amesteci. Fiecare e cu treaba ei si fiecare e benefica daca e folosita la timpul ei potrivit. Ai nevoie in primul rand sa stii ca ai niste prieteni adevarati. Astfel atunci cand parasesti singuratatea sa stii ca te duci la ceva frumos. Vorbind strict despre singuratate, este benefica in ideea de regasire, de gandire asupra a tot ce s-a intamplat, in ideea in care ne punem intrebari si cautam raspunsuri fara sa fim bruiati. Trebuie sa stim sa facem o trecere lina de la starea de singuratate la cea de acompaniere. Sa fie ceva natural. Sa te intorci la starea de acompaniere din stricta nevoie de a vedea pe cineva pe care tu respecti si care iti provoaca simpatie. Si totodata sa stii ca atunci cand tu iti poti da cele mai bune raspunsuri si treci prin momente mai delicate e nevoie de o reintalnire cu tine, de noi intrebari si noi raspunsuri. Singuratatea ca stil de viata total nu e buna. Dar la fel si lipsa ei aduce un dezechilibru. Nevoia de singuratate scade pe masura ce apare o crestere spre nevoia de a fi alaturi de prieteni. Pe masura ce ai mai multi prieteni deosebiti in viata nevoia de singuratate scade. Totodata lipsa de singuratate poate de multe ori sa duca spre iluzia unor prieteni adevarati. Daca renunti la singuratate pentru niste oameni cu doua fete ai multe de pierdut. Daca o renunti pentru niste oameni care chair merita ai multe de castigat. Eu asa vad lucrurile.
Pe mine ma ajuta. E cea mai buna prietena a mea tocmai pentru faptul ca nu e o prezenta fizica inzestrata cu gandire. Fara ea, as fi un om mai trist.De fapt nu as mai fi
Eu trec prin asta cred ca ma stiu aproape toti utilizatorii TPU sunt singur abandonat la norocul meu (cum vine vorba
) si cateodata ma gandesc ca traiesc pentru nimic in viata asta sunt momente in care esti fericit si in care esti trist, singuratatea e ca si cum ai fi cu prietena dar e o mica diferenta: faci ce vrei
BUNA nu stiu de ce crezi ca esti singur, atita timp cit este BUNUL DUMNEZEU si poti sa vb cu EL si te intelege, te ajuta din orice pct.de vedere mai bine decit 100 de prieteni la un loc, iti garantez eu asta 10000000000000000%, numai incearca si ai sa vezi, dar sa ai rabdare pentru a-ti da raspunsuriile la intrebariile pe care le ai in viata ta de zi cu zi. Sper ca mai inteles iti doresc o zi buna si sa ai folos din incercarea ta.