| BiiBiis a întrebat:

Ce credeti voi ca inseamna Deja Vu?

Nu vreau articole de pe "goagle", vreau doar sa imi ziceti voi ce credeti ca inseamna Deja Vu.

Sau mai puteti sa ziceti ce senzatii aveti voi cand aveti acest Deja Vu.

9 răspunsuri:
| MaRRiaN a răspuns:

...Ai senzatia ca acel ceva s-a mai intamplat mai demult, exact la fel, ca si cum ai revedea o secventa dintr-un film.

| Nic a răspuns:

Eu unul am impresia ca am visat ca "fac" acel ceva atunci cand am sentimentul de Deja Vu

Abh
| Abh a răspuns:

Mi s-a întâmplat să intru într-o casă străină, în care nu aveam cum să mai fi fost, şi să văd o vază pe hol, iar toată scena aia era ca şi cum aceea ar fi casa mea iar holul cu acea vază le-as vedea în fiecare zi, pe atât de familiare îmi păreau.
Am avut sentimentul ăsta de vreo 2-3 ori în viaţă.

| just|breathe a răspuns:

Eu mereu am senzatia de deja-vu.Insemna ca, de exemplu te afli de vorba cu cineva intr-un loc si simti ceva ca si cum s-a mai intamplat acel lucru in acelasi loc cu aceeasi persoana si ti-se pare ca ai visat aceasta intamplare, cel putin mie asa mi-se parehappysper ca m-am facut inteleasa.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Scrie asta sus, pe pagina, click pe cauta, si o sa afli mai multe! S-a mai pus aceasta intrebare aici, si s-a raspuns la greu! - cred ca esti al 7-lea care intreaba!

| Bacemi a răspuns:

Deja Vu pentru mine este o senzatie de reintalnire a ceva deja cunoscut. Am impresia ca am trait mai inainte situatia respectiva. Am avut de mai multe ori senzatia aceasta. De cateva ori am avut senzatia ca stiu ce voi vorbi cu cineva pe mess si in minte se afisa convorbirea ce urma sa aiba loc intre noi. De cateva ori ce imi imaginam si reiesea, si nu doar ca idee, ci exact aceleasi cuvinte. E ceva ce merita studiat mai bine.

| doar.eu a răspuns:

Impresia ca retraiesti ceva.
eu am avut de mai multe ori aceasta senzatie

| Mefisto23 a răspuns:

E o senzatie de familiaritate cu ceva - un gest, o situatie, o persoana. dureaza extrem de putin si cateva secunde mai tarziu nici nu iti mai amintesti prea bine care era acea senzatie. Cel putin mie asa mi se intampla. Si de foarte multe ori.

| Deita a răspuns:

Eu stiu doar ca in acel moment daca as putea as opri timpul, e cu adevarat o minune daaa? cind mi se intimpla asa ceva stau singura uimita de mine, e totusi placut, si in acelasi timp de necrezut, sau depinde si in ce situatii te vezi!