| anyska a întrebat:

Ce este acea funda de care vorbestetoata lumea pe acest site?

Răspuns Câştigător
| ☆♥spery♥☆ a răspuns:

1. Ce este funda?
Funda este răspunsul câștigător la o întrebare. Este un fel de premiu care se oferă pentru răspunsul considerat cel mai folositor de userul care a pus întrebarea.
2. Cum se oferă fundița?
Pui o întrebare și primești mai multe răspunsuri. În dreptul fiecărui răspuns apare o fundă gri pe care, dacă apeși, se face portocalie. Tu alegi răspunsul cel mai folositor și apeși pe funda din dreptul lui. Pe ecran îți va apărea o căsuță în care va scrie: „Ești sigur că vrei să alegi acest răspuns ca fiind câștigător?" Și tu apeși pe „da". Dar nu te lăsa păcălită de cei care cerșesc funda. Pentru ei nu contează faptul că ajută, ei răspund numai pentru fundița aia amărâtă. Nu le-o da, ci „premiază" răspunsul cu un vot stupid! Baftă!
P. S. primind o fundă, ai automat în cont #100 de puncte.

3 răspunsuri:
| beautifulkiss a răspuns:

Buna pai funda inseamna o panglica pe care o primesti de la persoanele carora le-ai dat un raspuns, le-ai oferit un ajutor.De exemplu eu am pus o intrebare si tu imi oferi un ajutor, un raspuns.Primesc mai multe raspunsuri, dau voturi, si trebuie sa dau fundita. Fundita se da la raspunsul care te-a ajutat mai mult, sau pe care il vrei tu. Sper ca te-am putut ajuta si ca ai intelesbig grin

| anyska explică:

Multumesc mult. Am aflat oricum pana sa imi fie aprobata intrebarea dar mersi. Inca ceva : se poate schimba care dintre raspunsuri primeste funda?

| madda9588 a răspuns:

Cand cineva ti-a dat un raspuns folositor, cel mai util, ii poti da o funda care apare in dreapta raspunsului sau.Asta inseamna ca raspunsul lui/ei ti'a fost de ajutorwinking

Întrebări similare