| Numai e:) a întrebat:

Ce este mai bine sa fii?
Fata sau baiat?
De ce?

15 răspunsuri:
| Malvina24 a răspuns:

Orice! Sa fii sanatos si intelegigent conteaza(pana la urma doar sanatos dar in principiu si inteligent) Eu sunt fata si sa stii ca m-am gandit cum era daca eram baiat! de cate ori sufeream din dragoste pentru vreun baiat imi ziceam ca mai bine ma nasteam baiat ca asa nu as fi facut nici o fata sa planga dupa mine! pentru fete e nasol si cu menstruatia... apoi la nastere! dar nu e asa rau sa fii fata! mereu aranjata, feminina, cu toti baietii care intorc capul dupa tine... e chiar bine! si baietii au calitatile si defectele lor! cu totii suntem oameni! traim si ne iubim asa cum suntem! Cand voi fi mai matura si voi avea un copil eu as vrea sa fie fata(imi plac fetitele) insa iubitul meu spune ca el isi doreste baiat(de fapt cam 90% din barbati isi doresc baiat-sa-i mosteneasca trasaturile sa joace fotbal, etc!) mai vedem pana atunci! o zi frumoasa!

| Annitu a răspuns:

Băiat.toată viaţa mi-am dorit să fiu băiat...

| Ana-Maria94 a răspuns:

Este bine sa fie ce te-a lasat D-zeu fiecare dintre cele doua sexe au defectele si calitatile ei.

| octavianpas a răspuns:

Indiferent de sex, este bine sa fii OM.

| cucaracia a răspuns:

Baiat... esti mai puternic... etc.winking

| Miss Sintetic a răspuns:

Fiecare gen are avantajele / dezavantajele lui.

Fetele pot avea copii /Baietii nu.
Fetele au menstruatie ( clar un lucru pe care il consideram foarte dezavantajos cateodata) / Baietii nu.
Fetele sunt mai senzuale prin fire ( o fata saruta mult mai bine decat un baiat).
Fetele au un plus de eleganta, gratie, sex appeal, si spirit matern.

Baietii pot face sex fara stres.
Baietii pot face stres in orice perioada a lunii.
Baietii pot fi prieteni mai buni pentru o fata.
Baietii reprezinta un factor determinant in reproducerea speciei. { prea mult caracter stiintific}.
Baietii pot sta mai mult afara. [fratele meu da]

etc. nu mai gasesc motive

| Miss Sintetic a răspuns:

Scz. am scris stres in loc de sex pe undeva.

| Dan_Tm a răspuns:

Pai, ia sa incerc sa te oftic!big grin

Fetele au nevoie sa fie protejate, baietii nu!

Fetele au menstruatie, baietii nu!

Un barbat cu doua femei, este un Barbat Destept cu doua femei, dar in cazul unei femei, ea ar fi doar proasta dintre ei.

Femeile ajung la menopauza.Barbatii daca se intretin, pot functiona si la 70 de ani!

Femeia imbatraneste mai repede!

Daca un barbat iubeste in timp, 10 femei, este un barbat la fel de respectat. Daca o femeie iubeste in timp, 10 barbati, al 11-lea vine numai sa nu spuna ca n-a trecut si el pe acolo :p

Baiat4Ever!big grin

| daηă a răspuns:

Pai nu stiu poate amandoua? dar nu poti fi si fata si baiat in acelasi timp(asta ar fi misto)happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca e mai bine sa fii fata fetele au unele avantaje in viata:

-sunt protejate de baieti

-primesc mai multa atentie decat baietii

-primesc mai multe cadouri decat baietii

-cand ies la un suc de multe ori nu platesc nimic pentru ca un baiat gentleman se ofera

- pot face copilasi...si chestia asta inseamna extrem de mult pentru o femeie

- pot intra in multe locuri fara a fi nevoie sa dea spaga...prin simplul fapt ca zambesc frumos bodyguardului

- fetele au 2 zile in care sunt puse pe prim plan 1 si 8 martie.barbatii nu au... dar isi inventeaza mai nou

- o fata e mai ingrijita decat un baiat(in general)

- o fata poate fi rafatata in mult mai multe feluri decat un barbat (ca de exemplu, o sedinta la spa, o iesire la piscina, un inel frumos)

- femeile pot invoca de obicei legitima aparare avand in vedere ca nu sunt la fel de puternice ca si barbatii

-si multe altele...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Baiat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca este bine sa fii orice.
Doar om sa fii.
Eu sunt fata.
Si este foarte foarte bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa fii fata e ca si cum ai fii nou venit la puscarie... toti vor sa ti-o traga

| antoniii a răspuns:

Buna sunt fata am 17 ani pot zice ca e mai usor sa fi baiat la mine e un complex ca sunt fata dar e bine ca ciclu ma tine dcat doua zile n-am avut probleme cu patatu ma dau decat cu ruj fara rimel fomd de ten etc vopselule nu asa misa zis mai bine naturala adidasi universali curlele barbatesti parfurui barbatesti camasi barbatesti epilare de finitiva n-am probleme sa ma epilez unghiile mile fac cu lac odata la o luna nu simt greutatile femei bun dar trebuie sa imi refac himenul casa n-am scurgeri sa imi dea dala tantum roza sau ob ovule care sa imi aminteasca ca sunt fata deci asta trebuie sa imi refac himenul si s-o fac in fund si gura ca baieti gay dar eu in corpul meu ma simt baiat

| antoniii a răspuns:

Si niciodata nu am sa fac copiii