| LenaleMinato a întrebat:

Ce este mai rau sa gresesti sau sa nu incerci?

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca nu incerci mai tarziu iti poate parea rau si te gandesti ca poate dadea rezultat dar greseala e ceva ce tot omul o intampina (depinde si de gradul ei minor/major).

greece12
| greece12 a răspuns:

Ce e mai rau?
Sa nu incerci!
Nimeni nu ar vrea sa greseasca,dar nici macar sa nu incerci, inseamna ca ti-e asa de frica sa nu gresesti ca nici macar nu-ti tatonezi puterea si posibilitatile!
Imi seamana a lasitate cumva, a frica de viata.

| Graphee a răspuns:

- Să nu încerci. Vorba ceea: "Încercarea moarte n-are." Şi ce dacă greşeşti?! Orice om greşeşte, nici un om nu face totul perfect.

Numai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca intai trebuie sa constientizezi posibilitatea de a o da in bara cum se zice si sa te gandesti la eventualele consecinte pe care o sa trebuiasca sa le suporti daca gresesti iar apoi daca te decizi sa treci la actiune sa o faci cu incredere, fara teama de esec pentru a nu-ti reprosa nimic in cazul ca lucrurile nu vor decurge asa cum te astepti si sa-ti poti spune am facut tot ce mi-a stat in putere, viata merge inainte.

| krmen a răspuns:

Daca gresesti ai de invatat chiar daca lectiile sunt dure. Daca nu incerci nu inveti nimic... Deci e mai rau sa nu incerci.

Întrebări similare