Stai si taci din gura. Bine eu nu am facut asta. M-am dus la acele persoane sau la acea "lume" si i-am zis: sunteti suparati/suparate pe mine? De ce nu ma bagati in seama? V-am facut ceva?" daca nu zic nimic si tac si merg mai departe asta e. Eu am patit asta si am stat nu mai in casa si dupa o luna toti ma sunau sa ies afara. Eu le ziceam: da` cand eu vroiam sa stau cu voi si m-ati dat la o parte cum eram?" isi cer iertare si dupa ies din nou cu ei dar nu mai am incredere in ei.
Las situația așa cum este și mă retrag pentru a nu deranja, apoi caut un loc mai bun unde o să fiu tratată altfel decât înainte.
Hei.Eu nu fac absolut nimic,pentru ca,cu timpul,am invatat sa nu mai pun totul la suflet! Treaba lor(oamenilor care ma dau la o parte)! Daca nu ma baga in seama,ce? De-aia nu mai pot eu!
Tu, daca ai prieteni adevarati, acestia te baga in seama, si nu incearca nicicand sa te dea la o parte! Unii oameni sunt mai rai in tara noastra, isi bat joc de noi...Asa si prietenii! Eu am multi prieteni pe care,la un moment dat,i-am crezut cei mai buni prieteni,dar ei erau cei mai rai dusmani! Lumea te pacaleste, tu nici nu iti dai seama cateodata! Invata-te cu chestiile astea, fa-ti prieteni in continuare, si iti recomand sa tii la prietenii tai adevarati, daca ai!
O zi placuta!
Prefer să ignor, uneori e mai bine să nu pui la suflet răutățiile astea.
Nu sunt genul care să le raspletească celorlalți ce aceeași monedă .
Mă fac că nu observ, şi eu la rândul meu, adopt aceeaşi legătură de indiferenţă.
Eu unu nu ii bag in seama si dupa ii intreb ce s-a intamplat de nu ma bagati in seama v-am suparat cu ceva..si daca fac misto chiar ca nu i-as mai lua in considerare, sper ca te-am ajutat