Buna,trebuie sa ai mai multa incredere in tine, in fortele tale proprii.Fiecare are calitati si defecte,important e sa iti pui in valoare calitatiile,sa nu te subestimezi.
Nu trebuie sa iti fie rusine de tine. Daca vrei sa schimbi ceva la tine si o poti face,fa-o,dar daca nu poti schimba ceva desi ti-ai dori,accepta realitatea; gandeste pozitiv,daca privesti in jurul tau vei observa ca nimeni nu e perfect,nici fizic nici psihic,fiecare are ceva. Trebuie sa te accepti asa cum esti,daca ti-e rusine de tine,e rau, pentru ca daca vrei sa fi placuta si iubita, trebuie sa te iubesti tu pe tine in primul rand!
Daca mi-ar fi rusine pentru ca eu am facut o boacana, m-as simti, si as incerca sa repar lucrurile. Daca insa ar fi altii care sa incerce sa imi induca acest sentiment, i-as lasa in pace stiind cu ce sau cine am de-a face, si m-as purta cit se poate de normal.
Ku ce okazie sa-ti fie rusine? daca asa atunci ar trebui sa faci o schimbare, nu numai fizic dar si moral. Toti suntem frumoshi in felul nostru. Pretzuieste-te, pe un intreg pamint esti doar tu, nimeni nu e ca tine si trebuie sa te mindresti cu asta!
Neagracaceara întreabă: