| RAY a întrebat:

Ce imi poti spune despre tine?

30 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

O am mare

| Drimmero a răspuns:

Ca m-a facut mama misto.

| RAY explică (pentru Drimmero):

Termina cu prostile tale, la varsta ta e penibil asa ceva

| Drimmero a răspuns (pentru RAY):

Nu inteleg la ce te referi, ce am facut, domnule?

| Celcestietot a răspuns (pentru Drimmero):

Ai inaintat in varsta, asta ai facut laughing

| Drimmero a răspuns (pentru Celcestietot):

Nici sa nu aud, bate chelirea la usa cu cat inaintezi in varsta, asta daca ai fost ferit de asa ceva in tinerete, ca poate sa arata si dupa 20 de ani.

Dacă nu este genetic și ești șmecher cu parul, nu se aratăwinking. Bagă și tu un "de la 30 de ani", până atunci și dupa ( 20 de anihee hee ) poți să fii optimist laughing.

Turcu m-a scos afară laughing? Sau poate altcineva thinking Eram curios, că după poate zice că am ieșit eu rolling on the floor.

| Drimmero a răspuns (pentru Celcestietot):

I-a dat aproape pe toti afara, cei care nu erau on pe server.

Cat despre chelie, poti sa ai predispozitie genetica si sa nu chelesti, dar mai rare fazele alea, si de la alimentatie, stres, dar chelesti cred ca 5% de la astea 2, e genetica in mare parte. Ideea e ca uneori chelia poate sa fie un avantaj si sa te arate mai bine, sunt destule persoane care arata mai bine fara par, dar si persoane care arata groaznic cu chelie, parul fiind singura solutie estetica. Sa nu ne gandim departe la chelie, daca e sa vina o sa vina, dupa 40 de ani e treaba ei,, pana atunci sa stea cuminte

Si-a dat rampage-ul laughing rolling on the floor.

Este genetica in mare parte, dar prin modul tau de viata haotic, iti poti bate joc de corpul tau si deci si de genele tale, ele nu au durabilitate ''infinita'', citisem undeva. Alimentatie, stres, lipsa acelor uleiuri esentiale ale parului, somnul, nivelul ridicat de testosteron si anumite suplimente (cel mai des intalnite la culturisti) pot fi niste factori negativi care duc cel mai sigur la caderea parului si perioada de timp ar putea fi prezisa in functie de intensitatea nefavorabila a acestor aspecte. Unii arata mai bine cu chelie, de exemplu mie mi se pare ca este ok Profesorul X, altora nu le sta in regula asa, dar, asta este happy. Perfect, dupa 40 de ani nici nu trebuie sa mai ai pretentia la un par voluminos laughing; dar fiecare perioada cu frumusetea si gloria sa pana la urmawinking.

| Mosotti a răspuns:

Nu ma imbat la alcool, e ca si cum e apa, nu stiu de ce, nici daca beau vodka.
Sunt f sociabil, deschis, prietenos.
Nu-mi place sa imi bat joc de forumuri cu spam, injuraturi, insulte.
Imi place sa dezbat chestii mai serioase, nu doar prosteala si panarama.

| LoveSleep a răspuns (pentru Mosotti):

Nu ma imbat la alcool, e ca si cum e apa, nu stiu de ce, nici daca beau vodka.

Prigat nu are alcool.

| Mosotti a răspuns (pentru LoveSleep):

Nu draga, vodka Stalinskaya, sau mai e una alt nume! De ex doua din alea de 125 g, ma arde asa pe gat dar dupa aia nimic.
Am testat doar, ca nu imi place alcoolul asa in mod normal.
Am zis sa vad si eu cum e, am luat putin am vazut ca nimic, dupa aia am tot urcat, si m-am oprit la 250 ml, n-am mai urcat sincer, dar o sa urc mai sus, sa vedem intr-o zi, urc lent.

S-ar zice ca nu reactioneaza la mine pe receptorii respectivi. Ca daca nu se leaga de receptori, nu se intampla nimic.
Ca si de ex iei un opioid da? Daca receptorii opioizi sunt blocati, nu se leaga de ei, si nu are efect. Degeaba iei tu, ca nu tine.

| LoveSleep a răspuns (pentru Mosotti):

Esti fumat.
Si eu ma dadeam smecher la 13 ani ca beau si nu ma imbat dupa ce am baut juma' de sticla de bere si ma gandeam "ce mare scofala".
Daca gasesti o explicatie care ti se pare tie logica la ceva, nu inseamna ca asa si e.

| Mosotti a răspuns (pentru LoveSleep):

Nu ma dau smecher deloc, eu zic ce este. Si iti zic si de ce, eu am o depresie mai veche, la un moment dat cand s-a mai agravat, cam orice medicament nu mai avea efectul normal, deci luai sa zic aspirina si te durea piciorul, in loc sa ia durerea de cap, e doar un exemplu.

Daca inainte luam un diazepam si adormeam, acum nu, nu mai are nici un efect, da asa ca o durere de cap idioata si atat.
Nu e de bine oricum, mi-as fi dorit sa functioneze ca si la voi treaba, nu e un plus cum crezi tu ca vreau sa spun.
Deci e dat creierul peste cap si deci receptorii-s dati peste cap la general, de aia nici nu ma pot trata ca lumea, ca a devenit netratabila, sunt asa cat de cat, dar nu cum trebuie.
Sper ca ai inteles acum.
Daca tu cu doua fenobarbitale de 100 mg dormi dus, la mine n-are nici un efect, pe probate amandoi cu pariu daca vrei, sau cinci chiar, nici asta nu e plus, ci minus.

| Celcestietot a răspuns:

Ca sunt singur smug

| RAY explică (pentru Celcestietot):

Si eu hai sa ne unim destinele pentru intodeauana laughing laughing

| Celcestietot a răspuns (pentru RAY):

Haide! love struck laughing cool

| GoldenZenith a răspuns:

Plâng la filme siropoase și la melodii romantice care au versuri de ma ung pe suflet.
Imi place sa vorbesc cu oameni care sunt pe inima mea.
Fac pe dura uneori, dar nu sunt.
Iubesc animalele si le as adopta pe toate daca as putea.
Mi e milă de persoanele care sunt nașpa si răutăcioase.
Cred in Dumnezeu si nimeni nu ma poate clinti din treaba asta.
Sufăr de anxietate si stres post-traumatic.
Am unele zile in care ma simt f aiurea si sunt tăcută si botoasă, dar și zile in care sunt plină de viață.
Nu sunt materialistă.
Imi plăcea ciocolata, dar în ultima dată am trecut pe fructe de pădure și tot ce ține de ele.
Imi place f mult cocktailul Green Apple.
Mănânc mult si imi place sa gătesc si, ghici ce, nu pun pe mine laughing
Ascult ASMR.
Imi place sa fiu pupata pe gât și pe spate.
Sunt ciudata.hee hee

| RKBlue a răspuns:

Ador pisicile.Sunt atat de delicioase!
Sunt jumatate vampir(un parinte om si unul vampir).
Pot sa creez un scenariu negativ pentru orice.Nu glumesc. Orice subiect sau lucru, cat de dragut, poate ajunge ceva oribil sau negativ in mintea mea in cateva secunde.
Am o forma mai usoara de anxietate.Problemele apar cand nu beau sange de om mai multe zile la rand ¯\_(ツ)_/¯.

A, si stiu ce ascunzi in dulap.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Că sunt iubită de Dumnezeu. happy
Tu ce ne poți spune despre tine?

| Celcestietot a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu? Ca sunt singur love struck

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Ca la ora asta sunt ametit

| anonim_4396 a răspuns (pentru Celcestietot):

Și cu Ray cum ramâne? Parcă vă uneați destinele, nu? laughing

| Celcestietot a răspuns (pentru anonim_4396):

Păi tot la fel rămâne, doar că facem cu rândul laughing. Cu cât mai mulți, cu atât mai bine, nu o să fie plictiseală, păi nu rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt singur, soarece de biblioteca, ador filmele de groaza si documentarele despre paranormal! Sunt urat(in caz ca ati uitat)si cam depresiv!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Evita-ma

| Michaeel a răspuns:

Sunt un om cinstit, onest și plăcut.Accept pe toată lumea si mereu caut persoane noi pe care sa le cunosc.

| SLS92 a răspuns:

Ca mi-as fi dorit din suflet sa nu ma fi nascut ( si nu glumesc cand spun asta ), ca viata de singuratic pe care o duc nu e funny absolut deloc, ca nu o sa am ocazia sa aflu ce inseamna sa fi fericit cu adevarat si ca nu inteleg scopul pentru care ma trezesc in fiecare dimineata

Răspuns utilizator avertizat
| Haszil a răspuns:

Sunt un procrastinator profesionist

Întrebări similare