Nu foarte mult, daca esti o persoana de genul visatoare adica toata ziua iti imaginezi ceva nu e adevarat incepi sa crezi ca e true, si ti se accentueaza emotiile in visele alea, dar probabil ca ai avut un vis groaznic si asta e tot, poate ti.a amintit de o intamplare nu foarte fericita
Nu inseamna nimic. Este doar un simplu vis si il traiesti foarte puternic emotional.
Ai visat ca plangeai sau ai plans cand visai te, ai trezit plangand?\
daca ai visat nu este absolut nimic
nu mai crede in asa ceva visele ti le creeasa subsonstientul tau
poate ca ai visat pentru ca te temei de ceva ca ai facut ceva rau si nu vrei sa se afle
sau ai ranit pe cineva esti u suparata de asta visezi asa.
daca inainte sa te culci te gandesti law ceva anume poti visa acel lucru,,
sau ceva ce te, a marcat.
sunt simple vise
1. Plange
Daca visezi ca plangi, te va intrista ghinionul unei persoane. Daca visezi un copil care plange, vei primi vesti interesante printr-o scrisoare.
2. Plange
mare satisfactie
-- copilul- boala in familie
-- cu lacrimi- onoare, bucurie
-- cu oboseala- sfarsitul unei situatii dificile
-- de copil- veste rea
-- fata care- mari probleme financiare
-- in hohote- veste despre cineva care te doreste si iubeste foarte mult cand tu nu mai sperai
-- in liniste- eveniment placut
-- mama- ai mari griji in viata ta si vei avea mari probleme,- tu- mare necaz
-- un nebun- primesti un dar neasteptat
-- vazand- bucurie dupa tristete
-- visandu-te- vei fi vesel.
1. Plans
semn ca vei avea parte de bogatie.
2. Plans
Fata sau femeia care se va visa plangand linistit va avea parte, in viata reala, de bucurie. Daca plansul este agitat, de durere sufleteasca si suferinta va avea parte.
3. Plans / planset
daca tu plangi- nevoia de a te descarca, de a fi ascultat de cineva, sentimentul ca esti singur
- daca plange un copil - partea vulnerabila si inocenta din tine a fost atinsa, cineva care te-a lovit in punctul sensibil
- daca plange altcineva langa tine - sentiment de mila care te consuma. Iti consumi energia gandindu-te la nefericirea altora.
Nimic, este doar un vis. Visele nu inseamna nimic, adica nu iti spun ce se intampla in viitor.
Nimic care să te îngrijoreze.Priveşte partea bună, măcar nu plângi în realitate.
Fiecare lucru/obiect din vis reprezinta ceva(am o carte foarte foarte veche despre semificatiile din vise, si se intampla in procent de 80%, iti citez) :
-Plangand = noutate buna
-Vazandu-te ca plangi=vei fi vesel
-Vazand:=bucurie dupa tristete.
Toate legate despre plansul in vis, sper ca am fost de ajutor
Cand visezi ca plangi, semnifica eliberarea emotiilor negative. Visul este o modalitate de a recastiga echilibrul emotional, si de a tine sub control temerile si frustrarile. Citeste explicatia completa a acestui vis aici -> http://www.fetelestiu.ro/......ca-plangi/
Si eu m-am visat plangand, si m-am trezit dar nu mi se intamplase nimic, adica nu aveam nici o lacrima pe fata.