anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce inseamna post-hunt pe 4metin?

Răspuns Câştigător
| Cigarettă a răspuns:

post-hunt = a nu face spam.
Adică să nu faci reclame la alte servere. thinking

| LarisaStanciuu a răspuns (pentru Cigarettă):

Am vrut sa fac reclama si n-am postat-o` am dat din greseala pe altceva laughing. Decii n-am postat nimic straight face F***I in gura rolling on the floor)

| Cigarettă a răspuns (pentru LarisaStanciuu):

thinking Ţi-a dat ban sau ce? laughing

Practic. Da laughing) luna viitoare pot sa intru laughing) Futui in gura rolling on the floor))
Nu-i nimic ca mai am alt cont rolling on the floor)

Urât, urât rolling on the floor). Ehh stai calmă, că şi eu de câte ori am luat BAn fără să fac nimic pe metin2, mi s-a şi urât rolling on the floor

rolling on the floor App esti fata sau?laughing

Şi pe asta mi-au dat ban straight face pentru că am postat 25 de MOTIVE dc să nu te apuci de metin2 vr să ţi le zic?rolling on the floor))))

Da sunt fatăwinking.

Da rolling on the floor. Uimeşte-mă smug

1.Trebuie să stai sa te documentezi despre game-playul propri-zis câteva zile, adică să ai habar cu ce se mănâncă că să nu te faci cică de ras faţă de băieţii şmecheri din joc.
2.Trebuie să ai chef permanent de joc, dacă ţi-o pierit cheful = adio metin.
3.Trebuie să ai timp că să îţi construieşti un caracter bun, asta înseamnă cam 2375263572835273 ore.
4. Dacă nu bagi bani reali, ai să faci un caracter în 2 ani pe care alţii dacă bag ail fac în 2 luni -.-.
5.Singura şansă de a face bani rapid în joc şi multe altele este huntingul de metine care bine-înţeles îţi ia 352352352351231877923692 ore sau pur şi simplu iteme full=bani reali cu căruţă.
6. Timp petrecut imens te ajută în joc să ai un caracter bun.
7.Bani reali o groază îţi garantează doar un caracter bun.
8. Exces de timp+bani reali un super character.
9.Trebuie să ştii engleză, în cazul în care joci pe servere strainte.
10.Trebuie să nu te consumi pentru că oriunde dai de români, asta înseamnă zi pierdută şi îţi strică toate planurile pe care ţi le-ai propus pe acea zi.Mai bine spui că eşti din Taiwan că să nu ai parte de înjurături, KS, scamming.
11.Tot timpul o să ai nevoie de o persoană (sclav) care să îţi fie la îndemână pentru orice întrebare de noob a ta.
12. Dacă începe să îţi placă jocul garantat bagi bani reali şi rămâi falit în viaţă reală.
13.Devii cretinul având realizări mai mari IG decât în viaţă reală.
14.Devii obsedat şi în loc să îţi faci prietenă în viaţă reală îţi faci IG şi începi să îi ignore pe cei din jurul tău.
15.Chiuleşti de la şcoală că să vii să joci metin ca disperatul.
16.Îţi este capul numai la iteme +9 şi nu poţi să te mai conectezi la altceva.
17.Devii disperat de skiluri P şi începi să le imiţi prin casă (maxim asta).
18.Munceşti o grămadă că apoi să se dea reset la conturi din cauza unui bug de tot ^&*#@^&.
19.Devii agresiv pentru că te enervezi din ce în ce mai mult de la oamenii care îţi fac KS, încearcă să it idea ţeapă etc.
20.Îţi este ciuda că altu are iteme superbe sit tu în consecinţă de cauza bagi 50 euro că să ai şi tu.
21. Când prinzi gustul banilor în joc, începi să dai ţepe rezultând automat pierderea contului la care ai lucrat atâta timp.
22. Încerci să faci bani în joc prin metode ilegale, care rezultă cu primirea unui ban şi pierzi din nou muncă depusă.
23.Joci atâta timp şi dai bani că să vezi cum e, la final să îţi dai seama că jocul nu e de tine.
24.Îţi pierzi copilăria în loc să te duci să faci un gang-b*** cu fetele de la bloc.
25.Devii conştient că nu mai ai prieteni în momentul în care primeşti ţepe de la cei din joc, aşa zişi prieteni cică.

În concluzie: METIN= Pierdere de timp(125238523764273 ore), bani reali (1252357832 euro), note proaste la şcoală, nervi, depresie & who knows.
• Dacă va apucaţi, doar strict de realizarea unui server privat că sursă de "venit" în nici un caz de jucat că teleghidaţii.
• Recomand jocuri browser mai puţin obsedante sau chiar deloc în schimbul metinului.
• Părerile sunt strict personale, nu sunt copiate şi au rezultat după 6 ani de jucat UK ~x(

DEci trebuie să te apuci de scris o carte despre METIN2 rolling on the floor))))))))). Şi eu am jucat timp de 2 ani metin[ vreo 4 luni, după m-am lăsat, iar m-am apucat, iar m-am lăsat, i-ar m-am apucat şi acum m-am lăsat de tot ] şi pot spune că nu e chiar aşa. Adică da, e o pierdere de tine, dar dacă joci pe server privat poţi să-ţi faci iteme bune şi să fi "bun", iar pe RO e aceiaşi poveste : dacă farmezi mult, faci mulţi yangi tralala şi poţi să-ţi faci iteme bune :3

O carte? rolling on the floor))

Tuu! laughing azi ie ziua aia care nu`mi place mie? laughing) adica ziua indragostitilorrolling on the floor) si eu de cine ma indragostesc?laughing))))))

De pat, dormi non-stoprolling on the floor), E mai bine single b-)

Clar! =))))))))) A dat talentu in mine :)) http://youtu.be/vWQ3COgtcc0

14 răspunsuri:
Întrebări similare