A spus lorix pe discord ca ar intra sa trolleze si ea putin.O vezi capabila sa fie troll? Sa fii troll nu trebuie sa fii putin inteligent?
Nu stiu, man. Eu o vad capabila de multe cand e vorba de a "rade de altii". De altfel e singurul lor tip de "umor", mai ales ca fix cam asta e si la stand-up-uri, unde e foarte multa libertate de a rade de oameni sau tipare de oameni.
Eu o vad ca o personalitate plata. Repetitiva in gandire.
Tu o cunosti mult mai bine.
Ironic, tocmai ea sa fie plata, afirmand ca nu discuta decat cu persoane interesante? ![]()
Nu te gandi ca e vreun umor creativ. Normal ca e unul plat, de imitatie. Depinde de cat astfel de umor consuma la randul ei. Din ce stiam, e impatimita de stand-up-uri. La fel si Coquina urmarea diverse show-uri si tot "umorul ei morbid" era de altfel imitat. Cand am realizat si de ce facea ea pe site ce facea, a inceput sa ma demonizeze imediat si sa ma considere vreun psihopat doar pentru ca vedeam dincolo de masca.
Asta zic, trolling-ul lor e bascalie fata de altii care trebuie sa para inferiori pentru ei. Eu nu l-as numi trolling, dar, cam de asta sunt ei capabili. Barfe si umilirea unora pentru distractia altora ca ei. Paradoxal, in paralel de asta ma acuza ei pe mine.