Că nimic nu e etern şi totul se transformă în praf şi amintiri. Iar prin ele, voi fi acolo mereu. Că m-ar onora mai mult gândidu-se o secundă la mine din când în când, când fac o activitate care-mi plăcea şi mie. M-ar încălzi mult mai mult decât plânsetele la o groapă. Ce aş vrea să aud? Un la revedere.
" mno, vă iubesc. Aveam momente în care am spus că vă urăsc, dar să știți că au fost vorbe spuse la nervi. Să nu vă fie dor de mine, eu o să vă păzesc de Sus. Adios."
''Adios'' Numai ''adios'' nu ai spune tu in momentele in care te stingi, crede-ma.
Nu mă cunoști.
Nici n-ai idee de ce sunt în stare.
Am mai intalnit persoane de genul...dar adevarul e ca nu pot sa-mi dau cu parerea de pe acum. Totusi gandeste adanc, ca si cum ai trai momentul...nu ai cum sa spui asta, te-ar inunda multe alte ganduri si cuvinte
Cred că aș fi gen " f^ck this ***, it's happening."
Eventual mi-ar veni Heart Shaped Box de la Nirvana în gând, cu toate că n-are nicio legătură.
Hahaha ) Depinde de modul in care mori :d
Și asta este o chestie. Dacă ar fi după mine, aș muri din cauză că m-am împediecat pe niște scări amărâte. Dacă ar fi după prietenii mei, aș muri probabil la o tură de via-ferrata sau eventual la cățărare pe gheață. )
Eu unul sper sa nu simt cand mor..ar fi aiureasa imbatranesc si sa ma chinui!
Me too. Hi5.
Hi5 )
Le-as spune ca eu chiar tin la ei si as dori sa aflu parerea lor despre mine pe parcursul anilor.
Daca as muri le-as spune ca ii iubesc pe toti si imi pare rau ca m-am inchis in mine si nu am putut sa le-o spun... aaaa, si sa nu ii lase sa-mi faca autopsia! Nu stiu de ce, dar nu vreau asta! Daca ar muri ei...ar fi suficient sa ma priveasca in ochi si sa ma tina de mana.
Le-as spune sa nu planga dupa mine pentru ca asa a fost sa fie si poate o sa ma duc intr-un loc mai bun
As vrea sa aud ca au fost mandrii de mine si cu tote ca nu am fost supermen ma apreciaza pentru tot ce am facut si pentru felu in care am fost
Vreau sa fiu ingropata cu spatele ca toti cei ce ma urasc si pe care ii urasc sa ma pupe in dos.
___m7PG întreabă: