| inna a întrebat:

Ce nu iti place sa faci sub nici o forma? Mi-e de exemplu nu-mi place sa gatesc.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa pupilingesc pe cineva, sub nici o forma.in gatit de exemplu sunt un aswinking

44 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sa stau degeaba, sa lenevesc fara nici o activitate.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Cel mai tare urasc sa spal vasele.happy
Pune-ma sa calc, sa sterg praful, numai nu ma pune sa spal vasebig grin

| lia a răspuns:

Nu imi place sa mananc dulciuri laughing
Imi place sa fac prajituri dar, nu imi place sa le mananc tongue

| lia a răspuns:

Criticul, nu pun nimic in ele, dar te invit sa gusti, te risti?hee hee

| lia a răspuns:

Ok, am frisca si capsunele, tine?hee hee

| lia a răspuns:

Da Enigma, esti invitat, sa imi spui ce iti place tongue

| lia a răspuns:

Pai, am lipsit si eu putin si deja sunt vazuta ca o Vaduva Neagra? laughing
Offfffffff, mai baieti! tongue

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Sa prasesc, niciodata nu mi-a placut, nu o inteleg pe mamaia, mai zice si ca ii place!

Janina
| Janina a răspuns:

Nu imi place sa fiu lingusitoare....sa ma dau bine pe langa cineva pentru ca doar trebuie....insa uneori mai facem si sacrificii(cu masura)

auran
| auran a răspuns:

Sa spal vase

| Parintele a răspuns:

Sa muncesc pe santier. Sa fac sex cu o baba. Sa beau doar apa. Semnu' crucii...hee hee

| JackieSue a răspuns:

Nu-mi place : sa fiu pupata de batrane, sa ma uit la omizi, sa citesc, sa fiu draguta cu un necunoscut.

| Irina a răspuns:

De acord cu brigaela. lipsa de ocupatie imi provoaca cele mai nasoale stari.

| Wtf9000 a răspuns:

Sa ma spal. Dar daca trebuie...

| funnymantm a răspuns:

Nu imi place sa ma conditionez conform unor legi nescrise ale societatii. nimeni nu are dreptul sa ne zica ce este normal sau anormal, frumos/urat, bun/rau. sunt informatii implementate de mici si nu imi place sa ma conformez la ce vrea societatea big grin

| dicarmencitta1957 a răspuns:

Sa primesc musafirii nepoftiti, ahhhhhhhhh ce nasol.

| kuka a răspuns:

Nu imi place sa nu fac nimic o zi intreaga pentru ca la sfarsitul zilei o sa-mi zic ca sunt o netrebnica :]

| Moneyandfame a răspuns:

Urasc sa rad de complezenta.

| dyanna a răspuns:

~sa spal vase
~sa impachetez haine
~sa vina cineva la mine si sa inceapa sa-mi umble prin lucruri
~(subscriu la dicarmencitta) sa primesc musafiri nepoftiti
~sa fiu obligata sa fac ceva ce nu vreau
~sa fiu obligata sa iau masa la ore fixe, desi mie nu-mi este foamne (mama are obiceiul asta)
~sa fiu nevoita sa citesc o carte plictisitoare
~sa mint

| iulia_5454 a răspuns:

Nu imi place sa gatesc si sa sterg geamuri

| iuliana21 a răspuns:

Nu imi place sa... fac curat dupa prietenul meu... dar tot o fac k nu am ce facelaughing

| SimpleSergio a răspuns:

Nu-mi plac oamenii care demoralizeaza straight face.Lasii.Parazitzii care se folosesc de lucrurile tale. Nu-mi plac cei care mint.doar ca sa fie in centrul atentiei... ei de fapt nu isi dau seama ca mai mult scade valoarea lor.decat sa creasca in ochii celorlalti happy.Pacat de ei! Nu-mi place cand sunt obligat de consecinte sa fac ceva ce nu vreau... iar daca nu fac.cineva sa se supere sad si sa nu iasa bine. Desi intuitia mea nu da gres!happy O zi dureros de placuta va doresc tuturor!smug

| raidu2004 a răspuns:

Barfitori

| powergirl a răspuns:

Urasc sa fac ceva ce nu vreau fortata de altii nu imi place deloc urasc asta

| danutzzz1992 a răspuns:

Nu imi place cand ma cert cu tata! Iese mereu invingator desi nu are dreptate in proportie de vreo 70%!

| Claudiu_7827 a răspuns:

Baietii...numi plac sub nici o forma...bleahhh

| Adina_4603 a răspuns:

Nu`mi place sub nicio forma sa ma certbig grinlaughing

| danukck a răspuns:

Nu`mi place sa ma puna tata sa citesc.romane roamnestraight face...numai carti imi cumparacryingcryingcryingcryingcrying.in rest imi place sa gatesc sa fac curatenie.sa ma plimb sa ies cu prietena mea cea m`ia buna afrbatting eyelashessa rad.batting eyelashessa cant.batting eyelashessa innot:X:X:laughing.:*:*::*:

| aumih16 a răspuns:

Nimic! si mie imi place mai mult sa stau! dar si cand trebuie sa fac! fac! ca imi convine sau nu! asta este!

Întrebări similare