Cel mai tare urasc sa spal vasele.
Pune-ma sa calc, sa sterg praful, numai nu ma pune sa spal vase
Nu imi place sa mananc dulciuri
Imi place sa fac prajituri dar, nu imi place sa le mananc
Pai, am lipsit si eu putin si deja sunt vazuta ca o Vaduva Neagra?
Offfffffff, mai baieti!
Sa prasesc, niciodata nu mi-a placut, nu o inteleg pe mamaia, mai zice si ca ii place!
Nu imi place sa fiu lingusitoare....sa ma dau bine pe langa cineva pentru ca doar trebuie....insa uneori mai facem si sacrificii(cu masura)
Sa muncesc pe santier. Sa fac sex cu o baba. Sa beau doar apa. Semnu' crucii...
Nu-mi place : sa fiu pupata de batrane, sa ma uit la omizi, sa citesc, sa fiu draguta cu un necunoscut.
Nu imi place sa ma conditionez conform unor legi nescrise ale societatii. nimeni nu are dreptul sa ne zica ce este normal sau anormal, frumos/urat, bun/rau. sunt informatii implementate de mici si nu imi place sa ma conformez la ce vrea societatea
Nu imi place sa nu fac nimic o zi intreaga pentru ca la sfarsitul zilei o sa-mi zic ca sunt o netrebnica :]
~sa spal vase
~sa impachetez haine
~sa vina cineva la mine si sa inceapa sa-mi umble prin lucruri
~(subscriu la dicarmencitta) sa primesc musafiri nepoftiti
~sa fiu obligata sa fac ceva ce nu vreau
~sa fiu obligata sa iau masa la ore fixe, desi mie nu-mi este foamne (mama are obiceiul asta)
~sa fiu nevoita sa citesc o carte plictisitoare
~sa mint
Nu imi place sa... fac curat dupa prietenul meu... dar tot o fac k nu am ce face
Nu-mi plac oamenii care demoralizeaza .Lasii.Parazitzii care se folosesc de lucrurile tale. Nu-mi plac cei care mint.doar ca sa fie in centrul atentiei... ei de fapt nu isi dau seama ca mai mult scade valoarea lor.decat sa creasca in ochii celorlalti
.Pacat de ei! Nu-mi place cand sunt obligat de consecinte sa fac ceva ce nu vreau... iar daca nu fac.cineva sa se supere
si sa nu iasa bine. Desi intuitia mea nu da gres!
O zi dureros de placuta va doresc tuturor!
Nu imi place cand ma cert cu tata! Iese mereu invingator desi nu are dreptate in proportie de vreo 70%!
Nu`mi place sa ma puna tata sa citesc.romane roamne...numai carti imi cumpara
.in rest imi place sa gatesc sa fac curatenie.sa ma plimb sa ies cu prietena mea cea m`ia buna afr
sa rad.
sa cant.
sa innot:X:X:
.:*:*::*:
Nimic! si mie imi place mai mult sa stau! dar si cand trebuie sa fac! fac! ca imi convine sau nu! asta este!
MAteiLaAjutat întreabă: