| emi a întrebat:

Ce pacat...am pierdut o alta vedeta.Patrick Swayze, care dintre voi l-au urmarit in dirty dancing?

Răspuns Câştigător
| oz a răspuns:

Eu am vazut m-ai multe filme cu el. Mi-a placut foarte mult filmul Ghost.Multumesc pentru stire (tin sa precizez ca de la tine am aflat vestea)

5 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Un film extraordinar, cu o muzica exceptionala... oricand il privesc cu drag...incet, incet ne parasesc adevaratele talente.

luciana
| luciana a răspuns:

O alta vedeta ce ne paraseste, destul de timpuriu... Era indiferent la ce va urma si devenise un inversunat fumator si nici in al doisprezecelea ceas nu a vrut sa renunte... Daduse de mult ( dupa esecuri in dragoste ) si in darul betiei. Dar ca el, - vor trece ani sa se mai nasca altul ca el, un mare actor pe cat de talentat, la fel de celebru... Pacat ca pier, atatea personalitati ale artei... D-zeu sa-l odihneasca in pace, redandu-i linistea acelui suflet mereu zbuciumat... Lucien.

| Brigitta a răspuns:

Si eu am fost un pic socata azi dimineata cand am citit ziarele. Mi-a placut de el mult. Dirty Dancing e una din filmele mele preferate. Imi place rau ca a murit sad

| emi explică:

Oz.imi pare rau ca a trebuit eu sa-ti dau vesteasaddar m-am intristat mult cand am auzit vestea azi dimineata, a murit azi noapte la ora 3:00, si da si eu am urmarit ghost...sunt preferatele mele, ba chiar pe categoria dragoste, am intrebat preferintele fiecaruia... u? ce preferi ghost sau dirty dancing?

| carlita_4462 a răspuns:

Nu cred ca este careva care sa nu fi vazut filmul DIRTY DANCING