anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti? big grin c'est un matin ensoleillé. chaque rayon de soleil suave dans le ciel creez une atmosphere feerique. je suis dans les motagnes bucegi. j'ai decide d'aller sur pied au sommet des montagnes pour admirer les merveilles du nature. peu de temps apres j'ai l'intention de visiter certains des attractions touristique.Je choisis cascade hargneux et sphinx.la vue est magnifique.l'air pur et la beauté du nature me font rayonnant de bonheur. je promene toute la matinee pour prendre des photos que de noumbreux et je revenir ensuite au chalet...e bine?:* funda

2 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Nu prea e bine. Google Translate nu prea le are cu franceza. Textul e plin de greseli si, din pacate, nu pot sa-l corectez, pentru ca nu-mi dau seama ce-ai vrut sa spui.

| jouly a răspuns:

Traducerea suna cam asa: Este o dimineata insorita.Fiecare raza de soare de pe cer creaza o atmosfera feerica. Eu ma aflu in muntii bucegi.M-am decis sa merg in sus de culmile muntilor pentru a admira minunatiile naturii. La scurt timp dupa aceea m-am gandit sa vizitez cateva obiective turistice.Am ales cascada urlatoare si sfinxul. Privelnistea este magnifica.Aerul curat si frumusetea naturii ma fac sa radiez de fericire.M-am plimbat toata dimineata pentru a face cat mai multe poze iar dupa aceea am revenit in cabana...cascade hargneux ar insemna cascada urlatoare. multumesc pentru ajutor happy