| Vreausapot a întrebat:

Ce parere aveti de liceul Voltaire din Craiova?
Am fost admis intr-un profil de la acest liceu.
Prima data se afla in campusul facultatii de mecanica dar ieri s-a decis ca acesta sa se mute intr-o cladire a altui liceu.Desigur ca cei de la acel liceu(profesorii)au fost foarte revoltati din cauza acestui lucru.(mai multe detalii aici https://www.facebook.com/......596509958/ ).
S-a mutat din campusul facultatii de mecanica deoarece ei nu ii mai puteau sustine financiar si chestii din astea prea grele pentru mine.
Singura mea problema este urmatoarea.
Liceul se poate desfinta in timpul urmatorilor 4 ani in care o sa studiez acolo?
Daca da eu unde voi fi trimis? Gen unde voi continua liceul.

Răspuns Câştigător
| Elena9328 a răspuns:

Daca ar fi sa se desființeze (ceea ce nu prea cred), te va repartiza la alt liceu din apropiere pe aceași ramura, sau care coincide cu ramura actuala.

1 răspuns:
| Gaman_Alex_1974 a răspuns:

Nu, liceul nu se mai poate desființa face parte deja din rețeaua școlară și are sediul definitiv si irevocabil prin decizii ale consiliilor adunate pentru a decide viitorul acestui liceul care își arată în continuare valoare prin rezultatele obținute pe toate planurile. Te poti bucura de perioada următoare a vieții in care ai trecut, viata de licean.