| Golyat18 a întrebat:

Ce parere aveti despre asta?

-In agonia mea nebuna dupa tine am inteles ca tu esti absolutul, desi mai parasit pe poteca mortii lovindu-mi degetele inghetate pe lemnul putred. Trupul ce imi atarna in streangul mainilor sa infipt in gheata raului. Facandu-mi trezirea mortii, desii eram mai viu si treaz ca niciodata doream o morte chiar atunci. Dar dragostea de ura ta nu ma lasa, cunoscanduti rautatea imi doream moartea din mana ta. Prietenului meu m-am spovedit, dar el a inteles opusul legandute aici de scaun in noaptea cea intunecata.
El ma cauta, crede ca sunt nebun, crede ca voi reusii sa iubesc din nou viata, mai mult decaz iti iubesc sentimentele tale intunecate.
Simtite in agonia salbaticiunii prin care am trecut dupa ce mai parasit in padurea intunecata.
Gheata atarna pe hainele mele, viermii imi erau painea preferata, tavalinduma si razand de bucuria ca nu ma vei ierta niciodata si ca voi muri cu mainile tale pe cutitul din mine.
Ce bucurie am sa te aud cum imi spui ca ma distrugi, asta dupa ce iti scot calusa de la gura.

-Te iubesc dragul meu te rog iarta-ma, vezi ce face prietenul tau ne distruge pe amandoi. Adu-ti aminte: inainte sa-ti calc mainile cand atarnai pe pod m-am uitat peste umarul stang la flinta prietenului tau urmata de el. Am facut-o doat pentru mititeii nostri nestiutori si neajutorati. Din totdeauna m-a iubit vreau sa-ti marturisesc ca am fost cu el doar ca sa imi scap familia de moart. Tu esti eroul meu ai incredere lasa-ma legata si cand vine ucide-l si elibereza-ti familia.

-Nu te cred! Mintiiiiii! trebuie sa ma distrugi sarutandu-ma altfel...altfel... nu mai pot, chiar ma distrugi. Daca nu o faci te dezleg in moarte pentru ca nu te cred.

-Nu ma taia! Ajutor! Daca vrei sa mori mori!

-sunt fericit ca simt durerea mortii, spune-mi ca mai mintit despre prietenul meu de ce sa nu mor linistit.

-Nu te-am mintit! Iata-l ca vine!

-Nebunilor singuri v-ati distrus! Acum esti doar a mea! Imbatate in dragostea mea frumoas-o!

-Nuuuuuuu! De ce nu mi -ai spus adevarul?
Nu pot murii asa ajuta-ma, iarta-ma trebuia sa te cred! De ce am fost atat de prost de ce trebuie sa plangem atat inainte de fiorii mortii?
Frumoasa mea ma pierd!

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Poezia asta ma va trezi din mormant doar ca sa te i au cu mine in lumea cealalta, esti prea bun pentru lumea asta

| Kaℓi a răspuns (pentru RAY):

E proza, Ray.

12 răspunsuri:
| Kaℓi a răspuns:

Cumplit.

| Golyat18 explică (pentru Kaℓi):

Merhsi merhsi uihte ca mai sant si oameni care apreciaza arhta.

| Kaℓi a răspuns (pentru Golyat18):

big grin
Nu ne lasa asa, spune-ne autorul, opera...
N-am reusit sa citesc tot, la aparitia viermilor am renuntat. Poate incerc din nou mai tarziu.

Nu, eu am scris-o.

| Kaℓi a răspuns (pentru Golyat18):

Aha... atunci, pot sa intreb de ce? happy

Da pentru ca mi-a placut sa o scriu. Am simtit o energie intunecata. laughing

| Staind a răspuns:

Nu inteleg niciodata nevoia de a insira un numar absurd de metafore si epitete. Mi se pare ca exista o linie fina intre artistic si jeg infect...istic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer?
O mizerie, ar trebui sa te opresti din scris, nu e de tine. Ai greseli gramaticale grave pe care multi copii de clasa a IV-a nu le fac! In loc sa iti dai cu parerea despre diverse orientari sexuale mai bine ai pune mana pe o carte!

| Golyat18 explică (pentru anonim_4396):

Ceva o fi da nici chiar grave.
Arata-mi tu care is.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Golyat18):

,, sa infipt in gheata raului. ''
,, desii''
,,cunoscanduti''
,, dar el a inteles opusul legandute''
,,-Te iubesc dragul meu te rog iarta-ma''
,, Daca vrei sa mori mori''
,, Nu pot murii''
,, Imbatate in dragostea mea frumoas-o''
,, Frumoasa mea ma pierd''

Ba da, sa nu stii ca,, frumoaso'' se scrie intr-un cuvant e greseala pe care nu o fac nici copiii de clasa intai.