| RAY a întrebat:

Ce parere aveti despre misogism?

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Au tot dreptul sa fie daca nu au avut parte de fericire in viata lor incep sa isi piarda increderea in ele si le baga pe toate intr-un sac. Un om normal la cap daca aude de un misogin nu il critica ci il lasa in voia lui impace dar cum exista guri rele in lumea asta vin cu tot felul de prostii la adresa lor.

greece12
| greece12 a răspuns:

Una foarte proasta.
Pentru mine, misoginul e capabil doar de imperechere, dar nu sa aiba si o pereche.
Un complexat, un frustrat social si sentimental.

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Nu stiu, unii spun ca este un fenomen social, altii ca ar fi o problema la psihopupu sau chiar o teama fata de femei.
Personal n-am nicio parere si nici probleme cu ei. Si eu, uneori... dispretuiesc barbatii. Mai ales cand sunt la volanhee hee

| Zenithf a răspuns:

Exista doua feluri de misogini. Tipul comun, "nascut" inca din antichitate, care vede femeia ca un obiect, animal de povara, sluga, masina de facut alte slugi, si tipul special, poate la fel de vechi, dar mai putin intalnit, care uraste femeile, le acuza de toate relele, si se razbuna pe ele, cam asa cum se zice in glumele despre vasluieni.
Am o parere proasta despre ambele variante.

| OnuOnulică a răspuns:

Nu una bună...nu îmi plac misogini.

| oprescudorin11 a răspuns:

Apare mereu in viata unui barbat, ura sau dispretul momentan fata de femei! Nu asa?
Dispare cand iti dai seama ca sunt si ele oameni.Si ai nevoie de ele, caci asa e firea.E adevarat ca o mica parte din femei sunt homosexuale sau 'feministe'(adica isi aroga prea multe drepturi. )Ocoleste-le si cauta ca ci majoritatea sunt NORMALE!

| Swan39 a răspuns:

Mi se pare stupid şi absurd să mai existe aşa ceva în zilele noastre. Nu am o părere deloc bună despre misogini, cred că au probleme psihice mari. E o tâmpenie şi o nedreptate să judeci pe cineva doar ţinând cont de sexul persoanei respective.

| Carrie1 a răspuns:

Misoginismul nu e tocmai ceva ok...adica e aiurea sa urasti sau sa ai o parere negativa despre femei, mai ales cand te gandesti ca si tu la randul tau ai fost nascut de o femeie si trebuie sa datorezi respect (am generalizat, nu m.am ref la tine personal cand am zis "tu" )

Întrebări similare