| RoxAnana a întrebat:

Ce pot face dimineata sa nu mai fiu somnoroasa? adica la mine nici cu un jet de apa rece pe fata nu functioneaza...mai de graba ma adoarmelaughing

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Bea o ceasca de cafea nesspresowinking

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Depinde ce vârstă ai. Eu beau în fiecare dimineaţă ceai negru. Este foarte bun, conţine cofeină mai multă decât ceaiul verde, dar mai puţină decât cafeaua. Are o mulţime de efecte benefice.
http://www.topsanatate.ro/......-post.html
În timp ce îţi faci ceaiul poţi asculta melodii antrenante şi poţi dansa dar asta cu condiţia să te trezeşti cu o jumătate de oră mai devreme decât de obicei, ca să ai timp.

pa, pa.

| QuadruplePersonality a răspuns:

Muzica rock metal happy
Daca nici asta nu te trezeste... m straight face

| problematic a răspuns:

Aici este vorba de vointa si de obisnuita. Eu orice as face, nu pot dormi mai mult de ora 8:00, indiferent de ora la care ma bag la culcare. Aici intervine si rutina. Daca in weekend obisnuiesti sa dormi pana la 12-13, normal ca toata saptamana vei fi obosita, fiindca incepi de luni cu oboseala, iar cu programul normal nu te vei putea odihni indeajuns tota saptamana.

Scoala-te dimineata toata saptamana (inclusiv in weekend) si vei vedea ca este mai bine.

A, dormi 8 ore. Asa vei fi mai odihnita.

| RoxAnana explică:

Am 15 ani si nu beau cafea ca nu imi place si mi se face rau de la ea

| ScandaL a răspuns:

Pune apa rece in cada si apoi te bagi cu totul happy Bafta :* Si sper ca nu te`ai suparat pe mine laughing

Întrebări similare