Sa te fortezi sa socializezi. Iesi peste tot! Parcuri, terase, baga-te la un sport de echipa, chiar si mersul la biserica. Baga-te in seama cu japca, prefate ca ai nevoie de raspunsuri si intreaba lumea. Indiferent ca faci bine sau rau intodeauna vo fii oameni care te vor judeca, asa ca nu trebuie sa iti pese despre ce cred oamenii despre tine. Unii oameni te plac altii nu. Este firesc
Cel mai bun sfat ce ți-l pot da e sa mergi la terapie la un psiholog bun care sa te ajute.
Are nevoie de actiune si socializare nu de terapie. In opinia mea terapia nu are nici o valoare de natura practica sau utilitara. Tu dai bani la terapeut si terapeutul iti da nimic la schimb. Ca sa bati un cui ai nevoie de un ciocan.
Ai facut vreodata terapie? Nu cred. E foarte usor sa ii spui cuiva cu anxietate sociala : socializeaza, iesi afara, etc etc, lucruri care pentru tine sunt normale si le faci fara un prea mare efort. Terapia este totul. N-ai ce sa bati, cand nu poti, n-ai forta sa tii un ciocan.
Nu. Nu am facut niciodata terapie. La fel ca toti oamenii, evident ca si eu am avut necazuri si probleme. Dar intodeauna mi le-am rezolvat singur, sau daca nu au putut fii rezolvate am acceptat. Viata este despre suferinta si lupta in opinia mea. Cum se spune in legiune : mergi sau mori! Nu judec pe nimeni, fiecare este liber sa faca ce vrea cu banii si timpul lui, dar pentru mine terapia este un mare scam inutil si fara nici o valoare practica.
Exact, pentru ca nu ai facut niciodata. Nu-ti face nimeni statuie daca iti rezolvi problemele si nici nu te face las sa ceri ajutor
Scam inutil si fara nici o valoare practica pot spune 100% despre biserica, nu despre terapie. Daca ai incerca, ti-ai schimba parerea. Cum e si la mancare, nu poti spune ca nu -ti place pana incerci
Pai nu am nevoie de terapie! Sunt bine din orice punct de vedere. Psihic si fizic! Si asta chiar daca am avut N greutati! Dar, hei daca tie iti place, cine sunt eu sa iti zic ca nu este folositor. Terpaie placuta si cat mai multe ceacre alineate si vibratii pozitive
Poti sa faci terapie si daca esti bine din orice punct de vedere. si eu sunt la fel si tot fac terapie Esti ca si cand ai fi slab si ai spune Nu am nevoie de sala. Poti face sala de placere, pentru sanatatea psihica si fizica, etc.
Terapia nu este despre ceacre si alte prostii, dar na. La fel