Stai pe TPU. Aici nu o a fii singura. Mersul la biserica in ziua aceea o sa iti faca bine; mult mai bine decat ai fi fost chiar si in mijlocul familiei si chiar in atentia tuturor. Vezi programul mai dinainte ca sa nu gasesti biserica inchisa.
Depinde unde locuiesti, ce iti place sa faci, ce varsta ai. Poti sa iesi undeva in oras, poti chema pe cineva la tine sau macar sa vorbesti la telefon cu cineva daca vrei sa nu te simti singur.
Suntem in aceeasi situatie. Eu unul prefer sa ma culc mai devreme. Astept sa treaca naibii perioada asta mai repede. Sper ca de anul nou sa nu ma trezeasca artificiile...
Nu esti singurul in situatie,poti sa te uiti la tv, sa stai pe internet, sa iesi un pic in oras si se duce ziua, Asta este unii oamenii sunt singuri, si din cauza lor dar se poate sa aiba si ghinion.Este cel mai rau cand nu mai ai cu cine sa iesi in oras sau sa te consulti in legatura cu o problema, esti ca si mort.Depresia este aproape maxima.Cred ca ai evitat relatiile sociale cat ai putut la fel cum am facut si eu, o mare greseala.Iti dai seama cine este singurul vinovat.
Daca te ajuta cu ceva si eu o sa fiu singura de Craciun. Nici macar nu vreau sa fac cumparaturile de rigoare, pe care le face toata lumea. O sa mananc piure de Craciun. Poti sa vorbesti cu mine daca vrei.
Pană la urmă, tu ești fată sau băiat?
Ce vrei sa spui?
Nimic. Doar mă întrebam
Daca am zis ca o sa fiu,, singura'' sunt fata logic.
Este asexuat. Sau hermafrodit?
Sunt ce vreau
Sau te referea la utilizatorul acela?
Nu la tine ma refeream...
You're an unknown species.
Ok. Mersi
Cu placere, Singurel.
Îți doresc sărbători fericite împreună cu cei de lângă tine.
PS: speri sa poți sa o cucerești pe blebleblabla acum ca ai aflat ce e
Mersi la fel. N-am chef să cuceresc pe nimeni
De ce doar "de Craciun"? E doar acum ceva mai special si trebuie neaparat sa faci ceva anume? Ai mai avut zile de astea cu siguranta, asa ca nu e nici o diferenta, doar vrei sa te plangi un pic.
Si eu petrec singur sarbatorile pentru ca nu-i am pe ai mei aproape. E doar o alta zi obisnuita, nu trebuie tratata diferit.
sky_6636 întreabă: