Stiu senzatia, dar incearca sa te gandesti ca este la fel ca si cum ai sta cu matusa ta. Daca ai inchuiat bine usile, nu prea are ce sa se intample. Stai linistita ca totul e ok si nu ai de ce sa iti fie teama. Gandeste-te asa: de ce sa vina hotu' (presupun ca ti-e frica si de ei) tocmai la tine? Si inca ceva. Ai putea sa dormi cu tv aprins. Eu il pun mereu sa se stinga si intre timp adorm. Oricum, cu timpul o sa te obisnuiesti, crede-ma.
Iti faci curaj, inchizi bine usile, nu dai drumul nimanui in casa si, mai ales, nu povestesti nimanui ca esti singura.
Ma sperie tare faza cu inkisul usilor, este si de inteles ca le inchid. Dar la mine in orashel stiu aproape toti ca stau singura, dar vreau sa mentionez ca nu sunt in romania sunt intr-un oras micut in care nu este asa periculos. Dar oricum mi-e frica.
Daca as dormi cu castile in urechi n-as auzi daca ma pindeste pericolul si mai tare mi-e frica
E chiar asa najpa sa-ti fie frica sa stai singura in casa?
Iate si tu cu altceva. Nu te mai gandi la asta ca mai rau iti faci
Eu am avut aceeasi situatie am locuit cu matusa in timp ce mama era in strainatate numai ca eu nu pot sta cu iubitul acum stau la mama dar dorm singura.la inceput am dormit cu televizorul aprins sau cu lumina, acum mi am cumparat ochierari de dormit si imi pun castile in urechi cu muzica si dorm linistita.incearca si tu
Hei, ma numesc teodora si am 10 ani.si mie mi-e frica sa dorm singura dar iti dau un sfat: cand te culci gndestete la ceva frumos, daca nu merge asa daca ai radiou ii dai drumul asa fac eu is nu mie frica trebuie doar se te gandesti ca esti intr-un loc fru mos. eu ma intorc cu capul spre mama si nu imi e frica. Auzi si acesta e un sfat bun pentru toti: sa te bucuri ca o mai ai pe mama ta linga tine! parinti mei sunt despartiti si am trecut prin experiente ingrozitoere! nu trebuie sa te sperii! ok? ma bucur ca ti-am dat un sfat!
1.inchide usile! 2. Du-te la baie inainte sa te culci! 3.Nu manca in pat ca visezi urat 4.Aerisesteti camera si i-a o gura de aer.Iti poti lasa o lampa aprinsa sau tv aprin dar programeazatzil deoarece poate ia foc! Bye bye
LovelyGirl4u întreabă: