Zynerit! Este cel mai bun! De la farmacie si costa in jur de 30 lei [ noi]. Mi-a fost recomandat tot aici pe TPU si chiar a functionat.Este un tratament de lunga durata, dar te asigur! Scapi de cosuri imediat!
Cel mai bine este sa mergi la un dermatolog El poate sa iti sp exact ce trebuie sa aplici
Succes!
In primul rand mergi la medicul dermatolog el te va sfatui ce sa faci mai departe, va stabili ce tip de acnee(cosuri) ai.In functie de asta iti va recomanda un anumit tratament pentru a ameliora situatie pentru ca din pacate sa scapi definitiv inca nu s-a aflat un tratament minune...multe vedete sufera de aceasta afectiune si nici ele la banii lor nu au gasit un remediu pentru a scapa definitiv de problema.
Ce virsta ai? poate esti inca in peroada ...copilariei si atunci e normal .mai asteapta vreo 2 3 ani si o sa ti treaca... daca nu mergi la dermato,, ca asa dupa ureche nu merge cu smaguri .trebuie prescriere medicala.
Dupa username presupun ca ai 14 ani... nu-ti face griji, pana la 25 de ani tenul tau va arata perfect
si eu mai am cosuti si an 18 ani (nu am avut niciodata foarte multe, ce-i drept) dar imperfectiunile mi le acopar cu fond de ten... nu e tocmai sanatos, dar e frumos
Te duci la medicul de familie si ii ceri trimitere la dermatolog,... apoi iti iei cremele si vezi daca sunt bune.
Te duci la medicul de familie si ii ceri trimitere la dermatolog,....apoi iti iei cremele si vezi daca sunt bune.
Ar trebui sa nu le mai rupi Asta e parerea mea sau sa te duci la un dermatolog...
Cumpara de la farmacie zineryt... sunt 2 solutii pe care le amesteci si dai pe cosuri... sau poti sa te duci la plaja si sa stai mai mult... soarele intr-un fel le arde ... succes!
Cunosc cazuri destule care au ajuns la dermatolog dar cosurile au ramas tot la locul lor insa eu am ajutat multe persoane sa scape de acest infern doar cu ajutorul produselor naturale pe care le promovez pe baza de miere si ceara de albine, exista un tratament intra pe alexandra_ebg si o sa-ti dau o lista, bye
Stiu eu ''un tratament'' care il folosesc foarte multe vedete si chiar da rezultate eu nu am incercat dar foarte multe fete a incercat. E vorba de propria urina, tamponezi usor pe fata si nu mai ai treaba lasi putin sa actioneze.Nu-ti fie rusine ca nu ai de ce. Foarte mute fete au incercat si chiar da rezultate.Incearca succes te pupic