Ti le cauti, viata oricarui om e plina de lucruri care pot deveni o pasiune sau un hobby la un moment dat.
Citesti biblia,extragi cateva verste, isi creezi propia religie sau spui ca ai vorbit cu dumnezeu si faci milioane de dolari, in cazul tau inveti pentru bac sau intri o data la postliceala, eu as recomanda o profesionala, inveti o meserie
Un hobby trebuie sa fie un lucu simplu cu care sa iti ocupi timpul liber.Nu trebuie sa fie ceva mareti sau sa castigi bani neaparat din el.
Sa nu te preocupe atat. Nu scrie nicaieri ca toti trebuie sa avem pasiuni sau scopuri marete. Dar poti incerca ca in tot ceea ce faci sa dai ce e mai bun din tine. Sa te analizezi si sa descoperi ce ti doresti de fapt
Sa te gandesti un anumit timp,sa cauti acele hobby-uri care iti plac,acele pasiuni,scopuri,etc.
Am vazut pe Youtube ieri parca cum vorbea cineva despre idei, ca trebuie sa ai rabdare ca la pescuit tu iti indrepti atentia in directia aia cu scopul de a gasi o anumita idee si trebuie sa ai rabdare, poti prinde un peste mic, poti prinde unul mare, depinde, daca prinzi unul mic il arunci inapoi si astepti iar, poate prinzi ceva mai mare.
Eh, ai inteles tu ideea, nu stiu cat de bine am explicat eu.
Incerci tot ce crezi ca poti face si iti alegi ce-ti place poti fii maret daca iti doresti incredere in tine sa ai si totul e posibil