Buna![]()
Sa realizeze ca sunt alti oameni mult mai necajiti si cu necazuri mult mai mari ca ale lui...
Sa se bucure de viata/ca este intreg si cu multa incredere va trece peste toate
O zi buna sa ai
"nu mai plange, te iubesc, sunt si voi fi mereu aici pentru tine...MEREU SI PESTE TOT"
Okay, xXsweetgirl99Xx
)
Sa-si gaseasca o activitate placuta, un hobby, ceva care sa-l motiveze si sa-l faca sa se simta bine: lectura, timp petrecut cu prietenii, muzica, sport, un animalut de companie de care sa aiba grija, cursuri de teatru/balet/instrument muzical/limbi straine, orice ii place si il ajuta sa depaseasca momentele dificile. Succes si sanatate! O seara faina!
Daca ii trece tristetea prin plans, sa planga. Dar daca asa e mai deprimat, sa incerce sa faca orice altceva.
Sa isi propuna faptul ca viata nu consta in plans sau in tristete. Da, in fericire sa zicem 90%
Sa-si impuna ca fericirea duce spre tinerete si tristetea spre moarte. Sa-si impuna ca e o persoana puternica.
Uh...Bun sfat.
Dacă viaţa ar fi fost plină de platitudini imbecile. Scuzaţi pleonasmul.
Merss...
Esti fata?
Tu ce crezi?
''Daca tu nu-i zambesti vietii nici ea nu-ti va zambi tie''- asta e un citat facut de mine. Aplauze!
EMOtionant. :'(
Pfff...Dar...Eu ii zambesc de cam juma' de minut si vad ca nu imi zambeste inapoi.
Chiar ii nesimtita viata aia.
)))
Asta pentru ca viata nu-i usoara.Se ''imblanzeste'' greu.
Ohh....Nu mi-am dat seama pana acum.
Ihh...* nu stiu ce sa zic.*
Da...
)))))
ce usor ar fi asa...
Stiu ar fi dar nu e..asta e
...
...
I-as spune sa gaseasca un motiv pentru care sa zambeasca. de exemplu eu zambesc si cand citesc sau cand ma uit la serial
) poti gasi un motiv sau chef de viata in orice, depinde de persoana