anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce simte un cocalar care se ia de unul mai slab ca el? Ma refer de cei care se iau de altii in scoli, stim ca sunt pline scolile.

Eu cand iau banii la inceput de luna fac mai ceva ca un lup, ca na sunt madru si bucuros, un parinte cand isi pupa copilul e mandu si bucuros dar o scursura umana care se ia de unu mai slab ca el, care nu se poate apara, si mai vine si cu 5 pe langa el numai sa para mai mare, cum poate sa simta el mandrie cand te iei de unu care nu are nici o sansa impotriva ta daramite in fata la 6? Am vazut pe aici la posturi de ma doare capul, si nu pot sa ma intreb la ce sunt bune scolile in ziua de azi, ca nici dracu nu invata, doar frec menta cas prosti de put cand vine bacul sau alte teste.ii intereseaza sa isi arate cururile si muscii pe net dar cand sunt facut idioti se supara,, in colegiu se duc numai pentru orgy, mai ales in America. Cati in ziua de azi nu vor sa se sinucida numai ca sa scape de inputiti astia (numai zic ca au si probleme acasa, cand vin la scoala e "cireasa de pe tort" ) si se stie problema asta dar nici o scoala nu ridica un deget. Profesori si directori de tot rasul, oameni de 2 bani.

3 răspunsuri:
| AlexanderAdrian a răspuns:

Ce sa simta, se simte bine, se simte superior probabil, satisfacut, nu stiu cat de multe simte ca astfel de oameni nu sunt prea mobilati la mansarda. Altii o fac din diverse frustrari, se simt bine pe moment si dupa o vreme o iau de la capat.

Răspuns utilizator avertizat
| VerdeLila a răspuns:

Ma bucur ca mi-am terminat studiile si n-am avut parte de violenta in scoala.
Uneori m-am simtit inferioara cand a venit vorba de cine, cum si cat are de etalat hainele vestimetare, telefoane si altele.
Sustin cu tarie ideea de a se aspri regulamentul scolar, ca toti elevii sa devina egali, prin impunerea unei uniforme decente, absentarea elevilor sa fie cu un motiv intemeiat, iar lectiile profesorilor sa fie mai prietenoasa, pe placul elevilor. Ideea fiind, sa invete cine doreste; scoala sa nu mai fie un loc de pierdere de vreme, fumat si alte postii.
PS: am vb ca o "comunista", stiu big grin