Femeile sunt un rau necesar. Se spune ca barbatul e capul familiei, dar femeia e gatul, caci fara gat, capul n-ar putea supravietui. Femeile sunt cerul cu soarele, luna cu stelele, sunt universul barbatilor. Sunt rasaritul si apusul, libertate si robie, armonie si discordie, agonie si extaz, fidelitate si infidelitate, bucurie si tristete, dragoste si ura, sunt binele si raul la un loc. Femeile sunt "ritmul primelor senzatii si gestul primului avant, sunt visul unei nopti de vara, trait navalnic doar in gand". Ar mai fi multe de spus despre femei, dar nu ne-ar ajunge o viata sa vorbim despre ele.
Grea intrebare... Sunt niste fiinte. Niste fiinte dragalase care, intr-o lume dura a barbatilor, stiu sa aduca o farima de frumusete, o farima de gingasie, o farima din tot ceea ce barbatii nu au sau ar vrea sa aiba. Sunt acele fiinte pe care le poti recunoaste usor, pentru ca nu iti vine greu sa le admiri atunci cind le vezi in fata ochilor, adesea iti "sar" in ochi, facindu-te sa nu te poti concentra la ceea ce trebuie sa faci, sunt acele fiinte dupa care in fiecare zi tinjesti sa te afli in prezenta lor, si care stiu sa iti faca viata frumoasa, atit de frumoasa incit singuraratea ti se pare oribila dupa ce ai cunoscut o asemenea fiinta. Sunt fintele, acele fiinte firave, sensibile, care totusi stiu sa tina pe umerii lor intreaga lume: dau viata, au grija de viata ce au dat-o, creaza tot ce e frumos, aduc un strop culoare in fiecare colt al lumii pe care o ating... Si nu pot sa inchei fara a spune ce a spus cioneva cindva: "In spatele fiecarui om ce a ajuns cindva mare, a stat, fie o sotie iubitoare, fie o mama grijulie". Deci, femeia e DI-VINA pentru toate lucrurile...
Unii le catalogheaza drept mister, altii drept fiinte mult inferioare lor... Iar o mica parte le vad si le accepta exact cum sunt, adica niste fiinte asemanatoare si egale cu ei.
Pentru cel care a dat raspunsul cu anonim. Te`a jucat vreo femeie pe degete iar acum te razbuni spunand ca toate sunt curve? Ciudat, dar fara o curva (cum ii spui tu ) nu stiu cat vei putea trai!
Femeile pot fi de doua feluri:1. Femei care te pot ridica, 2, Femei care te pot distruge.In general femeile sint mult mai inteligente, puternice, ambitioase, sensibile, iubesc mai profund si mult mai sincer. dar problema este ca barbatul nu vrea sa accepte aceste lucruri.Chiar si o "prostituata"daca va intilni un barbat care sa o respecte, sa o iubeasca nu doar pentru.frumusetea eii, sa aiba rabdare cu ea, sa nu aminteasca trecutul ei, etc.etc.si aceasta femeie va deveni o sotie si o mama adevarata.Problema sintem noi barbati care nu stim sa apreciem femeia in adevarata ei infatisare.
Sunt niste creaturi cu sani mari altele mici, par lung altele scurt, ma grase mai slabe, cu vajin sau cu penis(shemale)![]()
...deam