De unde sa stiu din moment ce nu am vizitat prea multe, mi-a placut Spania foarte mult,dar si acolo am vizitat doar o mica regiune, Germania la fel doar cateva orase, desigur ca mi-a placut, dar nu cunosc toata Germania incat sa spun ca imi place, nici in Romania nu am fost decat in orasul meu, Arad, lugoj, genul de intrebari sunt pentru cine calatoreste sta un timp
intr o tara
Tare de treaba. Spre exemplu, angajatii in magazine sunt mereu politicosi, rapizi si te ajuta in orice fel pot.
Unde stau eu, iti vorbesc cu o leeeene si au fete plictisiiiiite... Pffff, te si enerveaza de multe ori
Turcia O tara cu multa istorie, mereu mi-a placut tara asta sper sa ajung sa o vizitez
Nici macar. Eu vorbesc de Ciprioti. Sunt mult mai puturosi ca Romanii. Si stai sa-i vezi in trafic. Isi recupereaza somnul pierdut noaptea trecuta
Suedia, Norvegia, Danemarca. Death/black metal, paduri, multa zapada, sistem de stat care functioneaza, si mai ales numar mic de religiopati.
Ai fost vreodata pe acolo? E misto asa din citite si auzite, dar daca vezi preturile, te ustura ochii. Un apartament de 2 camere sub 700.000 EUR e ocazie-ocazie!
Imi place ca tara si cum am menționat si intr-un alt comentariu, peisaje si tot tacâmul.Da cred ca daca sunt asa scumpe si salariile sunt pe masura.
Salariile pe masura... more or less. Ideea e ca la ei sistemul democratic chiar functioneaza. Oricum, merita vizitata, bani sa ai.
Nu!
Întreb doar să văd ce le place „anonimilor" de aici...
Tara lui Dumnezeu caci va veni o vreme in care oamenii vor uita ce inseamna sa fi om in adevaratul sens al cuvantului e doar o chestiune de timp. Sper doar sa nu te fi speriat am incercat sa iti raspund.
___Enzo întreabă: