Momentul ala in care mama deschide usa, iar eu ma duc s-o iau in brate nemaivazand-o de cateva luni.
Sanatatea si banii.Era mai de mult vorba aia ca poti sa ai multi bani daca nu ai sanatate. Dar acum daca nu ai bani nu ai nici sanatate pentru ca nu ai bani de medicamente
.
Probabil daca m-as muta in scara ta te-ai atasa de mine si m-ai tine cu catusele la calorifer prins. Inca crezi in dragoste la prima vedere si nu poti spune ca nu pentru ca ti-am vazut slabiciunea. Esti femeie si nu reusesti sa fi rece in totalitate.
Ha, ha, ce convins esti! Eu n-as jura! Nu mi-ai vazut slabiciunea, ci mi-ai vazut probabil vreunul din răspunsurile date pe site. Si nu, nu-mi e jenă, oricum nu m-as uita la tine! Iti faci prea mari sperante si ai incredere prea mare in tine.
Daca m-ai cunoaste bine ti-ai schimba parerea in legatura cu (uitatul la mine). Dar nici eu nu vreau sa am vreo relatie in schimb tu vei avea iar eu raman soferasul soselelor din Romania.
Familia,Prietenii,Faptul ca am avut norocul de a ma naste si de a trai langa niste oameni deosebiti
Gandul ca vreodata in viata asta mai devreme sau mai tarziu sa-mi pot gasi linistea de care am nevoie alaturi de femeia iubita. Doar noi doi + unul eventual
Neagracaceara întreabă: